Ја сонвев онаа твоја глупа страна, ко ќе си во некое трето лице еднина. Добро е што било сон. Сеедно бе! Не знам зш те жалам, стварно.. Требат да сум построга.. и ќе сум. За да успеам јас во животов. И ќе си го средам, да знајш.
дека воп последно време ми ствара некоја тензија и немир дека не можам да го поднесам тоа негово идиотско однесување и дека постепено се заљубувам во друга особа
Голема е пречката меѓу нас душо...а знам дека и ти го посакуваш истото што и јас Лута сум кога мора некои работи да бидат осудени на пропаст уште пред да почнат
Нека ни се множат злато. 7 месеци... Кога би поминаа? Како и да е, остани до мене засекогаш и сакај ме како што ме сакаш сега. Друго не е важно.
Хм...Кога би имала храброст би му кажала дека е Крај дека неможам да продложам со него иако го сакам,би му кажала дека јас не го заслужив ваквиот живот со него со нервози и солзи...Заслужувам како и секоја друга девојка да биде срекна,да биде сакана,дека заслужувам некој кој никогаш не би ме растажил ниту повредил во животот ! Но љубовта е таа која ме влечи пак кон тебе без разлика колку и да сум несрекна со тебе јас сум тука до тебе како твоја најголема љубов !
А што би му кажале ако ве праша што сум ти јас на тебе? (нормално,освен дечко )На пример мене дечко ми ми го постави тоа прашање вчера...Јас му одговорив нервоза и он се налути...Ми требаше пола саат да му објаснам дека уствари нервозата е секојдневна и едноставно не би можела да живеам без нервоза...И кога би ја немало би ми фалела Се насмеа само и ме гушна
дека е идиот, дека е несозреана будала, што не знае што сака од животот... дека секогаш се става на прво место во се, без разлика дали повредува некој со тоа...
Ќе ти дадам јас тебе и тулумби и еклери.... незгодно ќе му било, не ќе можел да лапа А за преска? Сакаш само љубоморна да ме направиш. Признај! На око твое соколово не му бега нога моја гола
Зошто ми правиш вака? Ќе си играме ладно топло? Оди си ако сакаш, остави ме на раат, ќе поминам преку тебе, само го мразам ова играње, ко божем деца сме. Подобро да знам на што сум него ова што ми го правиш.
Сватив дека за тебе веќе сум никој и ништо...многу брзо се заборавивме...машалааа Ипак злато ќе сватиш и ти, а дај боже сето ова да ти се врати, незнам зошто секугаш мора да постои ова глупо тркало меѓу насс?? Зошто неможе едноставно да е рамномерно, да сме заедно во исто време и да се сакаме а не ајде овие 6 месеци трчај ти по мене наредните јас по тебе Ипак бејби биди ми поздравен, можам и без тебе