Овие три дена ми беше најубаво Ми го разубавуваш секој нов ден, а посебно вчера. Како мало дете вчера си подрипнував од соба во соба, си пеев некои песни глупави лесни и ти ми се вртеше во мислите, твоите зборови ми се врежаа во срцево. http://www.youtube.com/watch?v=mzgjiPBCsss
Абе знаеш ли дека си срце? Такво убаво, преубаво, мало срце срцкасто.. Ај, ај и јас си претерав ама па така си е! Да си знаеш дека те сакам многу, премногу.. добро сега, можеби не те сакам вистински но како и да е, чувствово е феноменално, што и да е.. Уф, што сакам сега да си ми тука, па да не те испуштам од рацеве.
Nevermind, I'll find someone like you. I wish nothing but the best, for you too. Don't forget me, I beg, I remember you said:- "Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead" Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead, yeah.
Знам кој ќе страда на крајот злато нека не ти лета паметот не си свесен сто те чека,долги ноќи непроспиени
Знаев дека имаш бубачиња во твоето убаво главче, и дека коа ке сфатиш што губиш ќе ме побараш! Нема само да ти откријам дека упали советот од феминкиве да те ставам на игнор ! И без да ми кажеше ја приметив љубомората кога ја виде насловната слика од фотосесијата! Знаев дека ке изреагираш така, сеуште добро те читам! И не можев да не ти простам кога те сакам. Ти благодарам што ми ја врати насмевката на моето лице. Колку убава вечер ! Не знам дали сонувам или се ова е реалност! Ако ја има поракава утре тука значи реално е А јас ветив дека нема да сум љубоморна на ниедна, зошто вечерва ми докажа дека ниедна не може да ме замени. И подобро за тебе да си го исполниш и ти твоето ветување, да ме чуваш покрај тебе! А мајка ти ја обожавам, морам да ти признаам дека и таа има доста голем удел во твоето освестување! И имала право кога ти кажала дека БОГАТ ЧОВЕК Е ОНОЈ ЧОВЕК КОЈ Е САКАН! А ти си, и повеќе од доволно! Нема да ја прокоцкаме оваа шанса, нема да дозволиме проблемите што ќе ни се испречат на патот да не искараат, отворено и навреме ќе зборуваме за нив! Сега само ќе ти посакам добра ноќ, и ќе ти кажам дека бескрајно многу те сакам! ааа... да да... го искинав хамерот со сите напишани работи кои што не ми се допаѓаат кај тебе, да де... оној што го залепив на ѕид за побрзо да те заборавам , и покрај сите твои мани ЈАС ПРЕМНОГУ ТЕ САКАМ!
Darlin' ако некоја вечер осетиш дремка како те напаѓа у среде шетња, пак одеднаш ти се стемни пред очи ... don't worry it will be I ... taaaaking you on a trip hell yeah! ден ...два, недела... месец, можеби година да не претерувам! ден-два ќе е. ќе гледам неработни да се ќе се потрудам де
Себичен сиииии! Е да, да знаеш ете таков си! Помалку те мразам и ти кажав, поради сето тоа чувствувам одбивнос кон тебе.