Аххх колку убаво си поминавме саботата Мене шливката уште ми се познава ама убава ми е И ајде разбуди се веќе еднаш, ми се оди на школо барем таму се гледавме речиси пола ден
Значи сепак ти текна да видиш како сум... -.- И сега пак мислам на тебе, и среќна сум И мразам што вака се чуствувам, мразам што те сакам -.-
Обожавам кога ќе ме прегнеш околу половината.Се осеќам толку сигурно,толку среќно Јас така малечка ,кревка,нежна се губам во твоите силни раце..во твојата заштитничка прегратка Те обожавам!
Сега би ти кажала, би ти кажала... Да повторно јас, истата јас. Што обично во твое присуство не знае да зборува, и што се буни на секој збор и што лупа глупости. И неизбежното сопнување. Да, тоа сум јас. Да можев да ти кажам би ти кажала дека ми требаш. Не, не ми требаш... Можам јас и вака. Фала Богу дека лажам. Не можам. Ама така е тоа. Пуста среќа. Или тоа е мојата глупавост? Може ли да ми одговориш? Се разбира дека не. И денов повторно мирисаше на љубов. И таман кога сакав да ја дофатам таа љубов, едно ветре дувна и ја однесе далеку, далеку... И се е така. Again and again. Just another lesson of love. Thats all.
Те абортирав од моето срце. Сега би и од мојот мозок, да те нема ни во најмалото делче од сложувалката на спомените.
http://www.youtube.com/watch?v=yZp2ZQmq ... re=related Uvijek tako pocinje, polja cvatu cuvaj tamne bisere na svom vratu prva si rekla ti "s tobom cu stajati" i kada bogovi dignu glas prva si rekla ti "to mora trajati" jednom davno smo imali nas Ref. Sad te se samo rijetko sjetim prolaze dani, vrijeme leti kako se poruse sni a isto smo sanjali Sad te se samo rijetko sjetim gdje li si zimi, gdje si ljeti vec je hladno, ruke mi zgrij Uvijek sve zavrsava blize bolu mrvice od ljubavi na tvom stolu jednom si rekla ti "zbogom, oprosti mi" i sve je nestalo ko za cas jednom si rekla ti "ne znam se kajati" jednom davno smo imali nas Ref. Vec je hladno, moje slabe ruke zgrij Ref. Vec je hladno ruke mi zgrij uvijek sve zavrsava blize bolu blize bolu
Свесен ли си колку ме измачуваш кога си ваков? До каде ли ќе стигнеме вака? Сега веќе не е важно кој е крив. Криви сме двајцата подеднакво.
извини најмило мое што знам да избувнувам и незнам да те сослушам,извини што заради други работи ти викам тебе . . . и фала ти најмногу што не се откажуваш од мене,бидејќи има моменти кога ни самата не можам да се поднесам,секоја чест како издржуваш и успеваш да се справиш со мене, знаеш човек учи додека е жив а јас ти ветувам дека ќе се потрудам побргу да научам за да ти го пружам она што го заслужуваш... те сакам најмногу и сонувај ми ангелчиња
ти... ти да се смениш....(кога ке си го видам тилот) ете тогаш ке се смениш има многу причини ЗОШТО си бивш и те молам не ми глуми лудило а ти бе дечко, признал или не си се заљубил во мене (или ми глумиш лудило ) второто ке да е , ама џабе ти е, џабе се мачиш, сватив дека не можам тебе да те засакам однадвор привлечен, внатре ко расипано јаболко
ни сам не си свесен колку ме нервираш! знам, утре пак ке трчаш по мене, како по навика, ама после се ова незнам дали ке можам да ти се смирам! Офф Ке можам упм не можам да те одбијам а немаш појма колку сакам !
Знам се, нема веке правдање и порекување..знааам И само да знаес , не морас да бидес секогас толку горделив. Знам дека бесе искрен кога ми каза се сто имасе да ми казес. И знам дека те изнервирав sorry Aма морав тоа да го направам бидејки знам дека ке бесе многу теско и за двајцата ако не ти казев не . И да, ги имас најубавите оци на свет , црни кои ми продираат во дусата и ми ги цитаат мислите . Знам дека знаес се дури и без да ти казам. Мозеби сум луда но ме привлекува дури и твојата лудост, твојата дивост , ама мора малку да се променис само малку. Обозавам кога ме гускас , ми го снемува здивот, го снемува светот. Го обозавам твојот здив на моето лице.. Те обозавам цел, таков каков сто си !
Растопи ме како свеќа,ЈАС И ТИ КАМО СРЕЌА,да ми дојдеш на романтика http://www.youtube.com/watch?v=A7iRaf1g ... r_embedded