Денес те сакам највеќе од било кога ... Влегов во светот на фантазиите... со тебе Те сакам најмногу, повеќе од било кој ден од трите години колку што те познавам.... ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ! И не сакам ништо да ти кажам... Сакам само да те гушнам и бацам!!! И да молчам во твојата прегратка!
што очекувам од тебе...луда сум знам барам премногу а не давам ни јас доволно себична неодговорна ја замрсувам секоја ситуација ќе се лутиш па нормално кога ме караш а јас пак по старо со истите добри веќе казани и досадни оправданиа до кога ли што ми е
сонце мое ме исполнуваш и ме правиш најсекна на цел свет... времето со тебе толку брзо поминува бидејки си прекрасен во секој поглед ти благодарам што ме пронајде
И покрај тоа што ти реков дека нема да ми е тешко, не можам да одам против тоа...зарем е можно? Пред неколку часа те држев во раце...те бакнував, ти ја покажував мојата вистинска љубов кон тебе, ги гледав твоите весели очиња. Повеќе од се бев среќен кога ме виде како спијам...кога се увери дека уште сум со тебе, дека те чекам за да ти кажам колку те сакам. Беше незаменлива онаа утринска прегратка која заменува безброј зборови.... Сега што? Бев пресреќен и самата го знаеш тоа, но веќе сета таа среќа се претвори во тага. Мојот сјај во очите може да се врати само кога се огледувам во твоите преубави очиња. Тие се мојот живот, мојот пат...тие ми велат „Ти ни требаш, да те гледаме цел живот пред нас“. Твоите рачиња залудно се испружени...и моите се мила, но не можам да те досегнам. Ако кажам дека ми недостасува дел од мене, дел од моето срце, ќе излажам. Ми недостасува целото мое срце! Го оставив јас кај тебе! Тоа е твое, само твое најмила! Не прашувај ме зошто плачам, тоа или е од среќа што те имам, или од тага што не можам да ти шепнам на уво „ТЕ САКАМ НАЈМИЛА“
те сакам , те сакам , те сакам, те сакам и знаеш што , ќе ти предложам брак мајке ми така секој ден ќе сме заедно
Почнав секој ден да те сонувам, не знам што е ова со мене. Сакам да можам сега во моментов само да те гушнам, ете толку ми е доволно.
Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам Те сакам кајјј е 1 јуниии кај ееееееееее со душа чекам да те видам и конечно да се среди се те сакам миличко моеее најмногуууууууууууу!!!!
Се навикнав да се смеам кога ми се плаче, се навикнав на животот мачен, можам да се навикнам да умрам во себе, но не се навикнав само на едно: да живеам без тебе!!! сакам те сонце мое
Какви стресови ми приредуваш не си свесен. Ме вадиш од памет! Буквално. Ама добро е, се среди работата. Само што срцево уште ми чука како лудо.
Би ти го дала името искуство. Крај краева, само тоа си ти за мене. Едно гооолемо искуство. Си одиш, па пак доаѓаш. Тука си, па не си. Истата песна по сто пати. Не можам повеќе, а пробувам да те издржам. И да изигравам лута, не планирам. Не сум ни повредена, а не сум ни од оние што ќе направат драма за ништо. Можеби така требало да биде, побогу, различни луѓе, различни карактери. Побуди милион чувства во мене, сега ќе треба време за истите да стивнат и заспијат повторно. Се молам само да наредниот пат кога ќе ти текне дека постојам те отерам најпристојно што може во Пиринска Македонија. А, до тогаш, take care for youself, кога веќе не знаеш да се грижиш за никој друг..
Знам дека се сеќаваш на мене, знам дека не си ме заборавил... Знам дека сакаш нешто да ми кажеш ама немаш храброст... А немам ни јас
Одамна не сум ти кажала колку ми фалиш,колку ми фали твојата прегратка и бакнежи? Епа еве,ти кажувам...
Дека ме нервираш во последно време, а тоа не е на арно. Се нешто со другарите си дома или во маало. Како што ти кажав не претерувај да не ми пукне филмот засекогаш п.с. неам добиено, да не си мислиш ради тоа е.