Почнува да ми се смачува од тебе.........почнуваш да ме нервираш!Нешто си ги помешал работите како што гледам.Пази во иднина да не ми цимолиш само.
Три пати ура јеееј. Точка и извичник, крај на дилемите. ммм викаш. А викаш и добар ќе стануваш а??? Па не мораш до толку, да ме закачаш пред други и да титкаш како дете. Почнаа и лајкови на фб да фрчат. Страхотно. Изненаџена сум. Признавам пријатно. А и ти си се шишал. Еј како договорени ау. И така нешто ау бау, и да не сакам да те видам ќе те сретнам. Црна темница. Црнила црни, а ти ми се смешкаш. Були бе були. Теле. Туку ај нешто најважно да ти кажам, не мора секој ден ама па не и само еднаш годишно, така понекогаш пак кажи ми дека јас сум ти се додека ме гушкаш. Признавам ме допре во длабочините на срцето иако се направив ладно принцезиче и само те погледнав накосо. И да, противи се кога сакам да те гризам, кога си толку добар не ми е интересантно. И оп стоп, наредна борба забрането скокоткање. Би сакала и во живо да ти ги кажам работиве, ама така ќе знаеш како се чувствувам. Подобро е вака. мхм. Уживам. Како Кинеска кралица.
Абе тикво една... Факт е дека сме различни. Многу нормално! Јас сум Жена, ти си Маж. А од друга страна, мене ми е отворено поле Љубовта, тебе полето за пасење трева. Е ај сеа? Знаеш што... Ништо. Мил си ми, иако си чист ѓавол. (ако воопшто такво нешто може да се нарече твојата пакосност!)
ааааа едвај чекаммм говедо моееее најанајсаканоооо те сакам најмногу и да гледаш можам и ја да не се замарам вака бар поубаво си се осеќам знам дека ти смета али тоа е срце
Имам неколку едноставни предлози до тебе од кои едниот започнува со опушти се... http://www.youtube.com/watch?v=sTw4rQE8 ... re=related
море што те тераше тебе да ми излезеш како ангел пред очи? а мене па што ме тераше да се загледам во тебе?
премногу те сакам ангелче мое ама сега не те предупредувам и не ти викам ништо. не те потсеќам на твоето ветување ама се надевам дека ке го одржиш... во спротивно би било лошо...
Deka go sakam premnoguuuu i da prestane da se somneva vo mene zatoa sto so sekoe somnevanje me povreduva....
Nothing compares, No worries or cares, Regrets and mistakes They are memories made. Who would have known how bittersweet this would taste?
Зошто мора да ми го правиш овааа те сакам најмногуу сватии ... цени ме онакава каква што сум ако ме сакас искрено
Не сакам врска доколку не ми докажеш дека не се сите машки исти. Не, твоите зборови не ми значат ама баш ништо. Не можам да ти верувам. Ветувањата се ништо, тоа ми се само зборови. Знам дека не ти сум една и единствена па затоа не го вели тоа. Не, јас не сум твојот свет. Не, и мојата убавина не го прави твојот ден. Мојата смеа не ти е музика. Не, неможеш да го видиш светот во моите очи. Мојата насмевка не е магична. Не сум премногу добра за да бидам вистинита. Принцеза сум но не твоја. Не се враќам.. Нема да седам тука и да те чекам. Нема да чекам да ми се јавиш. Не ми требаш ти. Вистина, не барам бајка но барам вистинска љубов. НЕ барам да бидам твое "се" но сакам да бидам најважна. НЕ барам да мислиш на мене секоја секунда од денот. Натерај ме да верувам дека можеме да заборавиме на сите и само држи ме за рака. Кажи ми дека сум убава, но само ако ИСКРЕНО го мислиш тоа. Сакам да ти недостигам кога не сум тука, за да ми недостигаш и ти мене. Остави ме да станам твоја омилена девојка, за да можеш да бидеш моето омилено момче. НЕ, не барам ПРИНЦ.САМО САКАМ НЕКОЈ КОЈ ШТО ЌЕ МЕ САКА КАКВА ШТО СУМ !
Дека си го сакам нај нај најмногу и дека сакам да си го гушкам... дека ми фали и дека сакам што е можно најбрзооо да бидеме заедно... а уствари ќе му се јавам сега да му го кажам тоа...