сакаш да ти кажам нешто искрено? најискрено? најнајискрено? нешто од длабочината на срцето? САКАШ?? епа ај да ти кажам ИЧ НЕ МИ Е ГАЈЛЕ ВЕКЕ !! .!.
Па љубоморна сум на твоите другарки знаеш дека те сакам, не сакам никоја да има во твојот живот освен јас и не сакам да работиш во странство летово не знам што би правела без тебе Никоја нема да те сака како јас кога ќе сфатиш и да знаеш дека нема цел живот да те чекам. Не си светско првентсво па да те чекам 4 години. http://www.youtube.com/watch?v=EPo5wWmKEaI
ваква лепота - да е сама, е срамота добро бе поинтересно ти е кошарка да играш отколку со мене да играш она другото зарем хормоните ти мавнаа на друго место за секој пропуштен термин, дупло ќе ми платиш да си знаеш
Ti si moja ljubavna pesma, Moja prva misao, Kad me jutro probudi, Ti si potreba I smisao Ti si tim za koji oduvek, Iz sve snage navijam, Mnoge žene lude za tobom, A ti meni pripadaš Da te volim malo je reći, Ti si moj par pod zvezdama, I ja ništa ne bih znala o sreći, Da te još nisam pronašla
Не верував ќе дочекам ден кога компјутерот ќе го гледам како спас. Ако ништо друго, подобар е од безкорисно лежење во кревет со мисли кои доаѓаат од ново на ново, цело време. И знаеш, за беља работа на биро во цел овој неред ја видов честитката која вели Ce n'est qu'un debut... А сега? Преостанува само да допишам доле дека на тој почеток му е дојден крајот. Како е можно секој можен миг да го велиш истото нешто? -Никогаш нема да те пуштам. Ќе биде набрзо. Наредната година што ќе правиме? Ти таму, јас тука. Извини, себична сум знам, но немам сила. Немам сила одново да минувам низ истото како и многу пати до сега. Не можам да давам се од себе, особено сега кога знам дека врската ќе го означи својот крај за неколку месеци. Мораше баш сега, а? Сега, кога поминувам низ пеколен период. И зошто до сега не ми кажа? А толку пати те прашав. Извини, јас не можам да продолжам. Остави ме вака, побрзо да завршиме пред премногу да навлеземе во чувствата. Официјално ќе ти кажам чао, пред светот и пред тебе, а пред мене? Лага. Ce n'est qu'un debut добива друг смисол и горчлив сјај. Ако претходно значеше среќа, сега солзи.
Е не, ќе се зафркаваме ко’ мали деца да сме ма ајде http://www.youtube.com/watch?v=kNGNLo8K ... re=related
Денес се случи нешто сосема неочекувано ..... Во тој хаос најдов време да помислам на тебе .... Не не за она што бевме ни за она што можевме да станеме туку за тебе како личност... Те почуствував толку далечен , како да не те ни знам , сите моменти ми исчезнале ми требаше време да се сетам на она што тебе те правеше поинаков .... Како да не те познавам се сеќавам на твојот лик ама како странец да стоеше пред мене , некој кој никогаш не сум го запознала , немаше трепет , немаше забрзано срцебиење , немаше ништо од тебе !!! Толку рамнодушна и јас не очекував дека некогаш ќе бидам , дури заборавив и на болката како да те снема од мене а јас не го приметив тоа ? ! :?
душаа моја најнајсакана !!!! те обожава најмил ти си причината за мојата позитивност и насмевка ти си причината да сакам да се ппроменам ! ти си тој ! те сакам највеќе
Не знам како ќе излезам од ситуацијава...те сакам..ти мене слабо..јбг идемо даље... А оној што ме сака..толку време, што толку ме чека, разбира и се со ред, е за тој се мислам....Извини срце, ама мислам дека ќе биде логички мојот избор. Ќе го изберам оној кој вреди.