Не сум паметна веќе.....не, не, не.....фалиш, да не кажам недостигаш!!! Ептен! Те сакам. Денес, уште, мислам секогаш......ухххххххххххх...................
мислам дека не постои на интернетов "што би и кажале..." па тука ќе си напишам зошто си толку срамежлива???! зарем мислиш дека на мене не ми се пресекуваат нозете кога ќе те видам но почнувам да лебдам и за тебе преминувам преку секој срам за да ти се доближам но ти ни малку да мрднеш, толку пати пробав да ти пријдам а ти едноставно се топиш од срам а мене тоа уште повеќе ме полудува, аман те испосонував и на велигден и на чист понеделник и на прочка и на свети трифун и на свети оној и овој и незнам што веќе .... сакаш ли да умрам??? немој да се чудиш нареден пат кога ќе те сретнам да ти стегнам една цигла у глаа онака од љубов. совршенство мое колку само сум пресреќен што постоиш, не се секирај не те маам со цигла знам дека и да умрам ти ќе ме воскреснеш од мртвите леле шубао било вака да си се олесниш тука хихихи а ти море "KuklickaSk" кокошко ниедна ти што не се јавиш да не немаш кредит? кажи ќе ти пуштам 100че се сакате ние да се јавуваме, епа да скапеш
Oк, ќе се потрудам да го стигнам твоето темпо ќе ти полижам газе, ќе свиткам опаш, ама после............ ќе си правиме муабет јас и ти чеки,чеки, ќе видиш....
Имам потреба да се порадувам заедно со тебе за безначајни работи. Мразам кога нема мрежа таму кај што си