Посериозно би ги сфатила твоите зборови кога би ми ги кажач дирекно мене. И пс: Спушти се малку, па ќе правиме муабет.
Ќе те наместам да играш баскет со мојот бивш и со најдобрите другари. Моли Бога да си добар како што викаш, зашто они се одлични и ако не си - ќе те сомелат, ем ќе те победат , ем ќе ти го пукнат сеирот зашто не знаеш да играш ко нив!
Ти се спиеше ? Бевме налутени и се к*рчевме цело време ? Не ни беше денот? Ти реков дека ќе ти го напраам и поинтересен и ќе се расониш . Сепак , крајот делото го краси . Итекако го краси злато мое
кога ќе испаднеш со другари забораваш на менее ама да не беше форумов и девојките тука, имаше да те замарам цееела вечер да им се заблагодариш на нив еее така
Не сакав да звучам толу грубо ниту пак да те потценам ама што е тоа е И фала за пораката што ми ја прати знам дека е искрена и од срце напишана но факт е дека јас и ти не можеме да бидеме заедно
Не можеш да дишиш а?!Акоо...и јас...ама од тахикардии и аритмии,кое шо и да значи...морееее...еден стап,подолг за тебе и по грб сто пати! Мачи се малце.
Знам дека навечер пак си легнуваш сам, глупо ти е шо не можиш да ми се јавиш и да си ја потполниш самотијата, мака ти е шо не можиме веќе да гледаме концерти и да јадиме карпуз во 2 часот навечер, ти недостасува мојата фантазија, ти недостасувам јас и се‘ она што ти ги враќа годините назад. Луѓето како тебе мразат разделби и уште повеќе порази. И ти и јас изгубивме многу работи... ништо не ни остана освен спомени и добро доживеани моменти - ама од тоа нема аир. Било ко да не било.
Еее многу те сакам кога си таков мил и нежен ко со бебе И немој да ја оплескаш пак, ќе почнам со истото до вчера-некни. Ќе имаш за што да се нервираш Очичките мои
ФАЛА ЗА СЕ СЕ НАДЕВАМ ДЕКА ОВАА СРЕКА КЕ ПОТРАЕ И ДЕКА КЕ УСПЕМЕ БЕЗ РАЗЛИКА 8ГОДИШНАТА РАЗЛИКА. ТЕ САКАААМ НАЈМНОГУ
ме нервираш страшно ме нервираш па толку си луткоо дааааааааа....ако сакаш не си иди уште 100 недели..... а...и не си ми на позадина повеќе.............
злато мое те сакам знаеш и самиот... знам дека е оставено се на тебе и те разбирам и те сфаќам... и ти тоа го сфати па затоа сфати ме и ти некогаш кога не ми е се ок а стварно бев загреана за тебе оваа вечер... ама вети дека ќе надополнииииш
Сакам да си знаеш теле едно дека неможе се по твое да биде...ме правиш срекна на најубав можен начин.....ама па се со граница ...ееееееееееее
Веќе ништо не е како порано,веќе не сме истите.Ти ми рече заборави,прави се како ништо да не се случило.Го сторив тоа зеленоок.Иако безброј солзи исплакав за тебе,се тргнав на страна.Сега ти не си тука,ама си им оставил аманет на другарите твои да ме чуваат,да не дозволат никој да ме погледне или допре.Зошто?Сите ме вардат знај не дека не ми смета ама тоа е...Само еден од нив не...Тој што го сакаш како брат со кој делиш се,тој не може да одолее на моето присуство.Тој многупати проба да ми украде бакнеж хах.Во погрешни личности имаш доверба...Биди ми среќен таму кај што си сега,затоа што кога ќе дојдеш овде,ќе наидеш на.....