Да беше како Затрескан ама баш затрескан во мене, можеби ти прв ќе ми пријдеше, а не да чекаш ја да го правам првиот чекор иако секогаш кога ќе се најдеш во моја близина треперам. Затрескан ја и ти во иста ситуација сме, само од обратна страна , кажувај кај да набавам цигли ?
Ти си мојата причина, мојата надеж, мојот сон што отсекогаш сум го имала и без разлика што ќе ни се случи во иднина, секој ден што го поминавме заедно беше најубавиот ден од мојот живот.
Дечко дај губи се, и онака си целиот шантрав, забеган, не одговараш на мојот профил! Да сме живи и здрави!!! Ајтт!!
Море ќе ми пееш мајстор за гибаници кога ќе те видам. Гибај овде...гибај онде. Спојлер Стисни овде...стисни онде...
Крајот на учебнава година влијае на нас, ај за мене скоро заврши ама за тебе не, и таа нервоза индиректно ми ја пренесуваш и мене, целовреме си под дејство на гнев и нервоза. Ми влијае. Ффјхњјлбфјљњфкљфејеклјкнјабцкљгњфкгљкбљкбфчхлфхк.
Јеееееее те погушкав Два саати, два. Поарно од ич. Иако сепак повеќе си ги сакам викендчињата. Ај ќе си направиме едно убо викендче за брзо, од тие нашите најубавите, како што си знаеме
На сметка сум, ама фала на понудата. Уплати помош 100 ка за Наташа Пановска и ич не се секирај колку јас зборам со дечко ми и зошто јас не му се јавив.
Сакам по цел ден да сме си заедно,да се љубакаме,излежаваме,шетаме....цел ден само за НАС ...како во неделата...
За мене умре. Стигна до тој степен, на фб да играме играчки ??? Ало малоумен ли си ??? Делит блок ... Боже ме зачувај дали ти имаш 23 години бе ??? умре за мене !!!! УМРЕ !!!!! Иако претходно прво ме уби. Биди среќен иако не заслужуваш. Биди. А јас, ќе пробам да се соземам од се. Да се дигнам од нивото на кое ме спушти. немој да ме бараш. Те преколнувам, како последна услуга, остави ме да те преболам ... остави ме ... ме уништи !!!
Ти не заслужуваш да те сакам а не пак да те сакаат и другите околу тебе.Знаеш што?Бидејки не дојде можеш да се чистеш од мојот живот. И официјално ставам крај.
Ќе ти купам точак Ако бидеш добар момак Со него оди во неповрат Ој ти, Миле, Милорад Биди културен и фин Стани Миле господин Не ми досадувај со глупости Не сакам особи припрости
кај си бе глуп еден пред 1сат ти пишав кај занурка абе ќе ти ебам све жими све сега пред пмс ужасна сум