Оди и еби се,доста ми е од тебе,доволоно се трудев и нервирав,кога не сакаш не мора,сега на ред си ти да си ја траскаш главата од ѕид,мене веке ми е доста!!!!
Ти толку удобен и страствен, а во исто време и толку силен и голем што кај тебе се осеќам толку мала и слаба, ама ако, ми годи тоа... их, не си свесен што се би ти правела да си само еден ден гол кај мене во кревет...
Не сме во иста ситуација, ти трепериш од близу, јас оваа мојава можам да ја насетам од 200 метри и кога ќе ја видам макар било и толку далеку, не да треперам срце ме стега Тој ден цел ден сум на небо, па ме држи убаво уште неколку дена дур да паднам на земја после криза неколку дена и на крај фино лепо си умирам и така се од почеток, но веќе ми е преку глава од се па затоа цигли! Има тука кај мене едно градилиште баш деновиве растоварија цигли и тоа од оние големине , јас земав 10тина, тебе 5 доста ти се? леле умирам не е за смеење работава
Со мене се е полесно ??? Знам, и многу ме боли што сега се освестуваш, ама немој. Не те прифаќам. Не сакам и не можам. Заради тебе пак одам како жив мртовец. Заради тебе на пола од песните во мојот телефон плачам. Заради тебе немам мир. Додека правев се за тебе да ти е полесно, убаво, да уживаш и да немаш нервоза, себеси си отежнував се. Немој. Те преколнувам остави ме да ги исплачам сите солзи и не се враќај во мојот живот. Ако барем малку ти значам доста ме повредуваш. Можеби ме сакаш, но не е се до сакањето. И не ни знам колку да ти верувам. И не сум дете што не те прифаќам на фејсбукот проклет, туку ако те прифатам знам ќе ми пишеш, ќе настане некое примирје, а не сакам. Сакав да те сакам цел живот, ама не веќе. Немој. Иако толку проклето сакам да ме гушнеш ... доста ме убиваш. ОСтави ме !!!!!!!!!!!!!!!
Секој ден, секој саат, секоја минутка, секоја секунда, МИ НЕДСОТИГАШ!! Сакам те теле мое , и одвај чекам да те видам. Спојлер А поклоно шо си го купил за татко па ни за чунга лунга сксз не вреде, е значи ич не те бива брее со теле ке да беше
Сонце мое остави ја книгава бе, па види дека и јас сум во собата не сте сами со книгава , дојди гушни ме Знам дека утре полагаш ама ... ТЕ САКАМ