ааа добро е вака по некој флерт за мене од други типци ,само колку д аен заборам која бев ама иччч не се секирај не прам ништо ноу ве у
Без тебе денот е сценарио за најстаршниот хорор филм..... Како па да не ..... уште еден ден поминат без тебе- чувствотото е како да сум се вратила од спа центар....
Ќе направам се за да не ме повредува ништо што е со тебе поврзано... Нема да дозволам... Ќе бидам силна, ти ветувам! Знам дека не сакаш да сум тажна! И што и да е, нема да дозволам да ме повредиш!
е сеа го претара волу еден !!!! и да ти кажам ич не ме боли идам сеа у град а ти шо сакаш прави у вакви ситуации неможам стварно неможам со тебе на крај да излезам гитла таму ајде скапн еден
Криво ми е што прекинавме...ама тоа е Поздрав и се најубаво, и се надевам дека нема да ми требаш во брзо време
Па добро можеш слободно да ми се јавиш и да прашаш кај сум и зошто ме нема на фб, а не да прашуваш мои другарки каде сум.... барам на крај излези како маж.....
Преубаво си поминав злато! Сакам секој ден да ни биде вака, колку си бевме расположени и позитивни, не сакав да си одам дома. И по милионити пат ќе ти кажам дека со тебе ми е најубаво, секој момент ми е прекрасен.
ахахаха ова да не болеше малку ? мене да ти кажам баш ми беше убаво у град со другарките машки насекаде ама џабе волу еден секоја секунда мислев кога ќе го укл телефонот да ти се изнавикам и на крај пак вината на моја страна ? мхмм вери најсссс како и да е до утре ќе видиме утре се ќе биде подруго и да ти кажам убаво ми е вака коа не се замарам бе и што ми можиш??? епа маче мое те сакам али утре секако мораш да си го добиеш