Ме сакашш..дааа ако ме сакаше немаше да ме излажеш во врска со оваа вечер...не го залужив тоа...многу сум разочарана од твоја страна...го искористи тоа што ми значиш...ТИ БЛАГОДАРАМ НЕКА ТИ СЛУЖИ НА ЧЕСТ:::НАВИСТИНА СИ ЕДНО ГОЛЕМОО ГУБРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ....но и покрај тоа те сакамммммм
па доброоо сеа не викам не ама убаво ми е вака коа ќе се сетиш дека си погрешил и дека треба да се извиниш мхмммм убаво ми е лалалала те сакам маче
Кретен си, мајке ми. Сега откако прекинавме сакаш пак назад?? Епа ќе си се помачиш малце.. и немаш уште многу време.. А ми фалиш бе..
Би му ги кажала само овие неколку зб ора од песнава.... Од се што имам денес те немам само те бе и неможам да најдам мир си имам свое место ни ши роко ни тесно но во него ми фалиш ти... http://www.youtube.com/watch?v=NkdfSR2v ... re=related
Е што да ти кажам. Те исплакав како да нема да те видам повеќе Ама тоа е, морам и тоа да го поминам нели?? А и да.....не ми се јавувај и не ме барај!
I want you to shock me this night, all night long аман појави се од негде, оддамна не ми било грижа за некого, долго време не сум сонувала за некого...
Денешен хороскоп: Подготвени ли сте да преминете на следното ниво во љубовниот живот? Јупитер влегува во вашата 7-ма куќа на сериозните врски. Очигледно не сум подготвена.
Оф бе душо...ајде дојди си да те гушнам..само да те гушнам..после ако треба врати се пак..како ми фалиш,без тебе како пола човек аман цркнав од нервозии..
Би го прашала иако одговорот го знам ... Те болеше ли, да стоиме на два метра еден од друг, со блиските ни луѓе околу нас а ние двајца како странци ... ниту здраво не си викаме ... Те болеше ли ??? Кажи ми !!!!! Те болеше ли кога ни се сретнаа погледите ??? Те болеше ли кога го тргнав прва погледот ??? Те болеше ли кога ја отвори устата а јас се свртив ??? Почувствува ли нешто ??? Мене срцето ќе ми излезеше ... и ... Мене ме болеше... ама подобро е така. Ах а толку е тешко
Душичке моја, јас апсолутно се пронајдов во песната http://www.youtube.com/watch?v=fiPgCzQb6q4 Знам само дека сакам да останам засекогаш со тебе најмила моја! Толку! ТЕ САКАМ ПОВЕЌЕ ОД СЕ!
Свесен си дека ми требашшш??...зошто вака само ме мачишшш???..де ваму де таму..застани си еднаш дома ...знај само дека те обожаваммммм!!!
Да не ти е погледот свртен цело време кон вратата и чекаш јас да се појавам? ееее злато мое помина тоа време кога јас трчав каде што беше ти излезен. Знам дека само чекаш од негде да се појавам, ама НЕМА, нема и нема...... Знам дека сега те мачи кај сум, со кој сум.... Ќе пишеш ма некоја моја другарка да си прашаш ти, знам јас.... Ама мислам дека ако те интересира можеш слободно да се јавиш, мислам дека бев доволно јасна на нашиот последен телефонски разговор....
ме боли ова стварно ме боли ! те чекам да се вратиш ! да ми објасниш ! неможам јас без тебе ! ама ме болии ова стварно боли макар и да грешам ама знаеш женската интуиција не лаже ::..::...::