Ми фалиш бескрајно... Би дала сé да можам вечерва да заспијам во твојата прегратка, да те гушнам, да те бакнам за добра ноќ. Да заспијам со чувство на сигурност, да се разбудам топличка, се уште силно припиена до тебе. Сакам да те погледнам во твоите очи од кои зрачи само добрина, сакам да ти кажам дека те сакав, те сакам и секогаш ќе те сакам. твоето зајче
оф божеее темава зараза ми стана си се исповедувам бе што да ти кажам бе? тиквар си ете тоа си ! и ич не ми е гајле ! убаво ми беше коа ти спуштив телефон и да даде господ цела вечер да ме сонуваш, а утре да ти се јавам? е тоа тек ќе видиме, да видам прво дали имам време ова она дали можам да ти се јавам бе мхм ќе се трујам јас со цигари, ко будала сеа ќе пишувам овде на мониторов небаре ако не се девојкиве овде нема и кој да ме сослуша,е сеа маче мое ќе играме како што јас пеам ! биди ми поздравен па здравје боже утре да се исповедам овде дека ми е убаво коа е по мое упсссс те сакам? не волу ! те обожавам иди сеа др*ај си го у сонот
те саакааам наајнаајнаајј веќее и мнооггуу многуууу многггггггуууууууууууууууууу наааајјјмногууууууу миии недостигаааш.. незнам што би правела без тебееее,фала ти што постоишшш.. се колнам неможам да живеам без тебеееее! уште еднаш: ТЕЕ СААКАААМММ НААЈЈЈВЕЌЌЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! сонце моее
Сакам да те видам, ама ајде зафатен си денес разбирам... Сепак ми фалиш премногу, разбери неможам да живеам без тебе.
срце моееее јас си дојдов и едвај чекам да се видиме да се гушнеме и мазиме премногу сме одалечени не можам више
http://www.youtube.com/watch?v=-kvHFElUCmI( со песнава кажано е се ) http://www.youtube.com/watch?v=JGkwOgc5QnA (на мојата нова љубов )
не ми се појавувај пред очи !!! а немој ни случајно да ти падне на памет да пишеш, да се јавиш или поздравиш ако ме видиш на улица.. не се познаваме повеке. крај
аааа убавооо ми е не викам не ахаха онака баш како што посакувам, не си се замараш друг си го замара мозокот дали нешто не е во ред, штета што порано не го направив ова те сакамм мачеееее
Не знам повеќе што да мислам. Вријам буквално вријам. И со секоја помината минута е се полошо и полошо. Немам повеќе нерви за ова. И пак сега треба да изигравам хистерична будала и цајкан. И пак ја знам целата приказна, прво ќе напаѓаш, па потоа следи делот каде што те осудувам без докази, за на крај да се оправдаш и пак да ме убедиш дека треба да ти верувам тебе. Таман си помислив дека пак ја заслужи мојата доверба, пак се оди по ѓаволите. Не можам да премолчам, нема да премолчам. Иако знам дека е намерно направено ова, специјално за мои очи. Иако знам дека дека и тоа му е целта, да се искараме. Како и многу пати до сега. Се ќе направи дур не раскиниме, се! Јасно ми е тоа. Ама проблемот што овој пат има за што да викам, со твоите (ај пак ќе те оправдам) бели лаги само и помагаш. Како и да е сепак си ме лажел. И сега? И сега незнам. Знам само дека ќе те пречекам онака како што се чуствувам, одвратно, бурно, со еден тон измешани мисли и чувства, па што сака нека биде. Нема да дозволам никогаш некој да прави будала од мене, дури во ваков случај кога со тоа што нема да премолчам ќе се повредам самата себе.
Те сакам ми требаш до мене како никогашш до сегаааа !!!!!! Само два саати сме разделени а веке ми недостигашшш...сакам што побргу да мине овој месец за да те видам повторноооо..!!!!!
Moj dragi,bivsi dragi Vise te ne volim Kada cujem za tebe Skoro me nista i ne zaboli Немој да ме бараш после неколку месеци, џабе ти е све ,чао и пријатно
Колку мала ситница околу тебе може да ме доведе до лудило, просто не можам сама себе да си се изначудам.... Ама реков... Не треба да ме гаѓа ништо што е поврзано со тебе... Ама како да биде така? Како?