Се вративме чекор назад- поточно ја вративме нашата врска чекор наназад,а очекувавме напредување, посакувавме остварување на нашите планови! Сега веќе не сакам ни еден збор за нашата идина, не сакам планови, оставам се да се случува спонтано! Разочарена сум, ми должиш извинување, но не сум сигурна дека и тоа ќе биде доволно! Добивам или губам-сеедно! Важно ми е да го истиснам гневот од себе, и пак да застанам цврсто на земја,пак да ти покажам дека сум посилна од тебе, пак да те потсетам дека јас знам и можам повеќе од тебе! Мажот не значи секогаш силина, исто како што и жената не значи секогаш кревкост! И ти тврдам дека сум посилна од тебе и полесно ќе ,,спасам глава,, од депресија!
Златно мое, утре ќе се видиме! Се мислам дали да те изненадам, бидејќи ти ме очекуваш да дојдам овие денови, но не баш утре, ама сепак ќе ти кажам Утре пред 12 часот ќе бидеме гушнати во твојот кревет, здравје! Едвај чекам
Tvoji dodiri nocas bas bi legli mi... Е тоа сакам да го знае.. Теско ми е , се ми оди назад ..ко клетва да ме фатила.. Ми требас толку многу , само да ме прегрнес еднас толку силно како сто само ти знаес. Толку силно, да поцувствувам како телата ни се спојуваат во едно, и се ке биде подобро. Ајде, ајде појави се од некаде, измами ми насмевка. Те обозавам таков каков сто си. Кога би знаел само колку си ми потребен... само кога би знаел..
пак нема да се видиме пак ке ми недостигаш ужасно и нема да ми бидат доволни само тие разговори по телефон.. пак ке се прашувам дали ти фалам исто колку што и ти мене ке ми фалиш... повторно ке се качам во автобус и ке мислам цел пат како си поминав овие денови и ке се смешкам убаво и слатко и ке те сакам и чекам додека не се сретнеме повторно..
Колку убав комплимент ми даде алал да ти е. Колку си ми мила вака кога не блуеш оган Хммм, да ти ја треснам една или да те бацам, што викаш?
Ти посакувам се најубаво понатаму, најискрено. Не можам јас да бидам себична и да ти речам немој, кога знам дека тоа ќе те направи среќен. Не можам да бидам себична и да ти речам остани само заради тоа што јас така сакам. Колку ти и да беше себичен тогаш, јас не сум. Не дека не те сакам да бидиш тука, ама знам како е кога нема да добиеш поддршка. Оди. Just walk away Just say goodbye Don't turn around now you may see me cry... So walk away And close the door And let my life be as it was before... И немој да ми пишуваш. Не ми ставај сол на раната.
да бидам срекна што се навреме се тргнав од тебе или да жалам воопшто трошев време за тебе? не ми се верува каков си.. цц како можеш тоа да го направиш? како??? кај себе се обрука пред 20тина луѓе па и мене .. :
Давам чесен збор дека од денес па натаму нема повеќе да те преоптоварувам Спојлер замарам со моите проблеми,дилеми,анализирања,толкувања итн итн. Осетив дека некако не ти е по ќеиф моето дрдорење мислам дека ти сметав Спојлер а ретко кога грешно мислам
Мораш да сватиш, не сум навикната некој да се грижи за мене толку и да осеќа исто што и јас... Не си свесен колку те љубам. Би ти дала бубрег ако ти затреба, со сигурност.
1. Фала ти што се откачи. Навистина заморен ми беше и гледај поретко да ми пишуваш. 2. Имај убав пат денес. Не знам дали би ти се јавила да ти го посакам тоа, но нека биде убаво. Не знам, бркни и некоја србинка, можеби така ќе можеме конечно да се откачиме еден од друг.
Е да ти се сневиде у утката шо си значи, лелелеле, воа треба човек челични живци има за да ги разбере мажите Ти му викаш едно, он како на него му одоговара така.... аааа па немам живци да те трпам оффлине од се и терај магарето! Бреее мозок да се немало, у гзо бутан со инат брееее ......
Сакам пак како вчера ,повеќе пати и утре и другиден и цел живот ,засекогаш ... Ме задоволи толку многу колку што и самата незнаев дека можам да бидам задоволена . Ме донесе до самиот раб на совршенството а потоа падна во мојата прегратка. Треперам и пеперутки во стомакот ми играат пишувајќи го ова .Се наежив. Те сакам најмногу сега и засекогаш