ова оваааа било па небилооо значиии ПОКВАРЕН ЕДЕН! ств. сиии.... неам зборрр за да опишаамм само поише се нервираам
мачеее моеееее најнајнај убавоооо те сакам ! ааааа едвај чекам утрее прекрасно ќе ни биде знам ... фала ти што знаеш да ме почитуваш како никој друг
Oh it's such a perfect day, I'm glad I spent it with you... http://www.youtube.com/watch?v=Rf3C6rLwK0Y
Душичка не можеш да излезеш од Македонија без да ме слушнеш, знам, знам. Не дека не сакав да ти кренам претходниот пат ама не го слушнав моб. знаев дека ќе свртиш и втор пат и сврте 1-1
Не ни е судено бе..... Баксуз бе, баксуз... Ќе се снајдемеееее, ќе се снајдемееее.... Битно, те сакам
сакам да ми се смени зивотот од корен,да си заминам од Македонија, да не се секавам на тебе, оти дефинитивно не заслузуваш, и немој да ти текнало да ми казеш дека ме сакас, оти не е вистина, и самиот го знаеш тоа
кој ќе го чека до петок тој РАЗГОВОР што наводно ќе треба да ни ги спречи проблемите и расправиите што ни се зачестија во последно? Искрено ќе почнам да размислувам дека некој УРОК ни има фрлено
Е ајде кога си решил да се поинаетиме малку , да се покараме , секако вечер ќе излеземе а сексот после карање е најдобар. Како и да е ,јас не попуштам ,ти како сакаш
(За дечко ми) Да не ме нервираш затоа што тешко тебе ќе биде (За симпатијата) Не си иди во петоок остани уште некоја недела тука,со никој не ми иде муабетот како со тебеее
Ме среди со две реченици, така убаво, како што јас не би те средила ни со цела книга! Браво за тебе, после јас требало да бидам сконцентрирана кога учам... ма немој молим те.
Златце, златце, златцееееее значи одвај чекам да ми те видам утре, ќе те прегушкам така да си знаеш, ќе те исцрцорам целиот, па после ќе те и после....е за после кажувам, има малолетни на форумов и оставам на твојата фантазија.
Сакам да те видам... Сакам да те погледнам во очи, сакам да ја почувствувам топлината на твоите раце, сакам да заспиеме заедно. Ми недостигаш и мислам дека полудувам. Го губам разумот, полека но сигурно. Само ти можеш да ме смириш сега...
Јас сум нечовек. А ти си човекот во таа моја нечовечност. Токму заради тоа,никогаш нема да се откажам од тебе. Го заслужуваш моево Те Сакам. Безусловно.