ми требаш да сум со тебе по цели деној ^^ ми требаш за да ме гушнеш и да заспијам во твојата прегратка.. ми требаш да ми кажеш ТЕ САКАМ тогаш ко ќе ми е најтешко! едноставно МИ ТРЕБАШ премногу!
xaxaxaaaxa аман девојки луди сте на пример во моментот можам и имам потреба да му кажам дека го сакам иако пред еден час го испратив да спие
Значи сега ти ке почнеш да работиш таму? Тоа значи дека можно е и таа ѓупката да работи со тебе. Ако тоа се случи ке ти киснам додека работиш мајке ми! Подобро за неа да не се закача со тоа што не е нејзино да нема тепачки. Ако ми се спојат жичките опасно е, не си само ти љубоморниот! Спојлер Дај ми господе сила и трпение да поминам преку ова оти страшно може да биде.
мил мој како ли да ти објаснам ? прекрасен си ! полн со разбирање.... само можам да ти се восхитам за муабетот од пред малку... те сакам миличок
Седи Мадро да не носиш модро зашо ако те грабнам абе има да те искршам од мавање Ама кога ке те видам се ти е простено бе паметот ми го поматуваш и неможам да ти останам лута
ептен ме нервираш со тоа понашањето никакво,само продолжи така и појќе ни едно здраво нема да имаме..
Душо моја те сакам..Фала што си секогаш до мене и што можам во секое време да те барам и да ти досадвам и за најмали ситници...Не барам ништо посебно од тебе само сакај ме вечно , ако то се смета за ништо ...едноставно да не должам многу те сакам таков каков што си и никогаш не се менвај
ме умре ти мене ! цццццццц знаеш дека се нервирам коа те нема да вратиш по 94823494 саати и пааккк и паккк истотоооооооооо !!!!!!!!! ќе се отрујаммм!!!! џабе само дрндам пошо ќе ми помине до утре коа ќе те видаамммм...
Дај некој сигнааааааааааал Во Занзибар да бевме, пак ќе се снајдевме, ќе си пратевме гулаб писмоносец, а во оваа ера на компјутери и чуда да не можеме да се чуеме, исконтактираме..СРАМОТА
Срцеее.. ми фалиш иако те гледам секој ден. Не знам, чудно ми е се!!! Ама ако и убаво ми е. Сакам кога те гушкам.
Знам дека го кажа како на шала тоа, 99 % не се надеваш на тоа ,сепак ќе ти ја исполнам желбата I promise Ама за тоа малку покасно ,ми треба време да испланирам
Сакам те срцееее моееееееееее Фала ти шо ме подржуваш и шо си секогаш со мене. Бегано си како мене, сакам ги нашите скајп журки Недостигаш ми мажче мое најубавко
Мислам на тебе.....премногу, ми недостигаш. Лут ми си, но до вечер знам дека ќе ти помине и ќе ме бараш. Знам дека ќе се заљубиш во мене. Сигурна сум. <3 Сините очи