http://www.youtube.com/watch?v=AWpsOqh8q0M It's a little too late for you to come back Say it's just a mistake Think I'd forgive you like that If you thought I would wait for you You thought wrong
http://www.youtube.com/watch?v=ajpxmS4gDRE Исчезнувам како снегулка на дланка... венеам како јасмин без лисја..... Јави се, понекогаш, иако се е против нас... Тоа е тоа, сега за сега.... Биче боље
Имаше се од мене, но недоволно ти беше. Научи да се радуваш, Научи да ме насмееш, Научи да покажуваш дека јас сум ти се. А после може да правиме муабет.
Ти благодарам за поддршката и разбирањето љубов моја, и што никогаш не забораваш да ме потсетиш за што вреди да се живее. Те љубам, зошто никогаш не сум сретнала некој искрен до гола кожа со толку добро срце. Thank you for making me a better person.
http://www.youtube.com/watch?v=qXo3NFqk ... ature=fvwp И ЈА ВАКА ЗАВИВАМ ПО ТЕБЕ ауууууууу аууу ај лове ју
Нормално е да мислам толку на тебе, како еден месец да сме заедно? не знам... Си имам и јас свои периоди. Едноставно сакај ме како што знаеш ти. Себична сум. А зошто? Те сакам само за себе на моменти, Само за себе. Не сакам ни да те делам со твоите дома, ниту со другари... со колеги.... со никој, те сакам само за мене. Ама никогаш нема да го дозволам тоа ниту самата на себе, ниту тебе да ти го лишам. Затоа што те љубам. А и перод ми е. Период кога ми се вика, плаче, ми се гушка.... ми се смее, ми се молчи... кога сакам да сум само со тебе, да сум сама, да сум со другарка ми... да си отворам срце, да јадам чоколадо, да гледам филмови а мозокот да ми е на пасење... Едноставно те сакам со цело мое срце, душа и тело.
Извини што бев таква кенкава денес и вчера .. Ама тоа е ради деновите што редовно доаѓаат Сепак фала што се секираш за мене и моето здравје
Каков ретардиран човек си ти ,само тоа те молам објасни ми Хахахаххахахахахахахахха не те можам будало белосветска
Супер си поминав вечерва со тебе. Одамна се немам толку смеено. Фала ти што ме гушкаш најдобро на свет. Секогаш кога ќе тргнам на погрешна страна, ти ме одвраќаш. Тајмингот ти е совршен. Би сакала секој ден да ми е ваков...
Замини, ако мислиш дека така треба. Ако покрај мене не ти е доволно добро. Замини и побарај ја светлината низ тунелот ако мојата ѕвезда не те осветлува доволно. Оди онаму каде што мислиш дека ќе бидеш среќен. Нека те чува некоја која мислиш дека ќе биде подобра од мене. Но таа нема да знае да те сака вечно, ќе живееш во сенка со неа. Замини, најди го светлото низ тунелот, полека оди до него, но кога ќе го достигнеш ќе видиш дека дека било лажно. Штом ја достигнеш лажната светлина остани таму. Остани со неа во мракот. Не враќај се низ тунелот и не труди се да ме најдеш повторно. Не барај ја ѕвездата која те осветлуваше, штом ќе решиш да заминеш таа ќе почне да се гаси, што повеќе ќе се оддалечуваш таа се послабо ќе грее и на крај кога ќе сватиш што изгуби, а што пронајде, вечно неа ќе ја нема. Тогаш кога ќе заминеш за тебе вечно ќе ме нема, на тоа место врати се само со букет цвеќе и помоли се за мојата душа !