Лепорело...те сакам!Извини што те пресеков така прееска...ама морам на моменти да те вратам во реалноста...те Шакам многу!
http://www.youtube.com/watch?v=znkayY81xXc Због тебе без потребе ти и ја смо прешли НА ВИ !!!! ... Никад никад ночас ниси био такав душманн...никад ти очи нису биле тако крваве..... .........................Ти бар знаш да најача сам кад се траже да се предам...ово мало поноса још чувам за да те ником не дам.......
http://www.youtube.com/watch?v=mJT07bqoN90 No hago otra cosa que pensar en ti por halagarte para que se sepa ! Tome papel y lapiz y esparcí las prendas de tu amor, sobre la mesa.. buscaba una canción y me perdi que en un monton de palabras gastadas No hago otra cosa que pensar en ti y, no se me acurre nada... ..busque mirando al cielo inspiración y me quede colgado en las alturas por cierto, al techo no le hiria nada mal una mano de pintura..
Не ми беше сеедно мило, не е се така како што излгеда! Спокојот ти го должам тебе! Онаа чувство за кое многупати ти имам кажано дека ми е најважно од се, она за кое се стремам да го имам во душата и да го споделам со тебе! И една работа ме прави среќна, тоа што годините поминати заедно не ја уништиле љубовта и страста, интензитетот на чувствата и потребата од тебе! Те сакам
Да ти кажам чао? Е ќе ти кажам чао! Какво суштество си бил ти не ми се верува! Неможам повеќе да те смислам. И не ми се појавувај пред очи!
Во овој момент најмногу од се би сакала да го свртам твојот број и да ти кажам колку многу те сакам...колку многу ми требас...и колку многу сум разочарана од тебе...да ти кажам дека сум сигурна дека ке се покаес што стави крај...така си решил така нека биде...а најмногу сум лута..лута сум што ме остави сега...баш сега кога си ми најпотребен..кога не можам без тебе !!!!
Ме нервираш се почесто за се едни исти работи. Опрај се! Аман веќе, доста ми е од нервози и стресови.
E ај сега слободно сетај и прај се пи.ка кај друг не кај мене!!! преку к.р ми дојде веќе со тоа сељачко однесување и манири и карактер на 17 годисна тинејџерка у пубертет !!! Eба.е тоа мочлата!!! Dодека сум добар-сум добар!!! Aма ти ја претера!!! I така сега иди у ку.ац ч) ајт адиос!!!
Roses are red,violets are blue,i have 5 fingers,can you guess which one i have right now,just for you. (Само така продолжи,не се јавувај,не се јавувам ни ЈАС!)
Обожавам кога ќе се подразбудам и кога ќе те видам до мене таков стуткан и заспан. И те гушнувам, а ти се насмевнуваш најубо на свет.
Премногу обврски , жал ми е што и вечерва не излеговме...но затоа утрешниот ден ќе го поминеме заедно ,цел , ти ветувам I'll be yours all day Секако ќе има и за што да прославиме -4 годишнина ахх тој ден кога ми се смени животот за 180 степени. Ја испеков и твојата омилена торта ,ќе ти давам да јадеш од мојата рака . Многу љубов ,романтики ,прегратки, бакнежи,нежност и секс . Can't wait to see you