Не знам со кои зборови да објаснам колку те сакам и колку навистина не можам без тебе. Се обидов се ама баш се но не оди затоа што најубаво ми е покрај тебе гомце мое . Едвај чекам вечер да дојде да те изнагушкам и да... си знаеш ти кога ќе ми се нафрлиш како младо мајмунче пред парење ТЕ САКААААААААААААААААМ!!
Лелеле само чекај додека да се врнам ке видиш ти кој ке нервира преку камера Со сет акл ми седе пред камера пие ја последната гтка од соко и ни две ни три шишето го фрла позади него на кревето и тоа на мојта страна Мореееее цела соба ни личи како бомба да паднала. Како сака да ме нервира, тоа шо викам НЕ он од инат ДА. Па и ми вика „ хаха шо можеш да направеш далеко си сеа „ Само ми дојди при раце, коа ке те напупам на правосмукалката ке видеме кој ке се смее :geek:
Зошто сум толку непромислена и во моментите кога треба да сум најсмирена баш тогаш експлодирам? А ти го трпиш тоа. Пцуј ме, викај ми, прави ми што сакаш... Невозможна сум. Се мразам себеси во вакви моменти. И немам веќе сила...
сакам да ти кажам,до ре ми фа сол ла си до,те сакам ама ти се лигавиш.Што ке правам не знам,ме излуде со тоа однесување.Ајде учи таму ке те испрашам...некогаш
Ти кога не си тука, абе УМИРАМ од досада... толку ми е досадно што влакната на коса си ги бројам. Без тебе не е лесно еј.
Дај, дај ми свои усни да ги љубам....Нај, нај, cè до зори злато! http://www.youtube.com/watch?v=6hV5CYGjbyQ
Te сакам кога: -ме гледаш со тие црни очи -ме гушкаш бакнуваш... ме сакаш -ми зборуваш убави работи -ме вклучуваш во твоето секојдневие и идни планови -ме закачаш -ме држиш за раче и си играш со мојот најмал прст. -кога ке видам дека твоето име се појавува кога ми ѕвони мобилниот -кога шетаме -кога одиме заедно некаде на море, сами двајцата во вода -кога ми се умилкуваш одкога ке ме налутиш -кога ми се смееш -кога ми пееш (а не те бива) -кога заедно танцуваме -ТЕ САКАМ кога ТЕ САКАМ, и САКАМ секогаш да те САКАМ, и исто така САКАМ да ме САКАШ, и да САКАШ да те САКАМ!!!
Посакувам да кажеш нешто, за незгодните моменти да поминат веќе. Дека до вчера другари, сега се гледаме, па не можеме долго да криеме заради неудобност мајка му стара. Едит: И онака сите веќе знаат не пијат мастило. Што правиме заедно на секаде, па и во продавница по мастики. Синки толку тешки се мастиките треба двајца да ги носат . Ах дејгиди луди млади години.....