Во ситуација сум со еден дечко кој сака врска а јас нешто не баш ( барем не со него) и се мислев што да му кажам и сабајле на радио си ја слушнав песнава и еве тоа ќе му го кажам Sedam minuta sama ja stojim zakljucana i biram rijeci kako ću ti reci da nije krivac netko treci Da sam ti samo teret da nisam za pozeljet da necu zavjet, papir niti vezu i da sam takva od malena jedina, jedna do neba razmazena Спојлер http://www.youtube.com/watch?v=YKBXnJT6n3s&feature=related
Ми се допаѓа Трендафилка. Ми се допаѓа. Ми се допаѓа навистина. Многу ми се допаѓа. Мори ми се допаѓаш!
Па што ако не знаеш да возиш ролери ?! Ми рече дека ќе возиме Тешката работа, движи се напред само и ќе ти помагав! Како и да е, јас ќе си возам после на кеј, а ти како сакаш и лута сум ти. Активностите што тебе ти се интересни ме наговоруваш да ги праам, а тоа што мене ми е интересно не можеш! Мрш.
на бифшиот.. дека многу ми е жал што го повредив не заслужи и знам колку ме сака и го сакам.. да можев да го вратам времето да беше поинаку.. знам дека ке ме памтиш по лошо сега а не сакам НИКОГАШ нема да те заборавам и секогаш ке имаш посебно место во моето срце..
Можеш да идеш у три лепе ПМ, а ко ти е тешко сам можам да те однесам со безбол палка дур се заглавиш фино да не ѕиркаш ич. Гитла!
Продолжуваш со тоа однесување,ако биди добар,и јас ке одам по твоите стапки,ке ме бараш еден ден ти копиле...убаво успеваш да направиш да те замразам...аплауууууууууууз,близу до целта си.Од утре нема да те сакам не мораш и ти да ме сакаш...ке си најдам друг и тоа пред твоите очи а на крај има да квичеш како кучето на комшијата кога е гладно.
значи поголема машка кукавица од тебе во зивот немам сретнато бе ееееејјјј што ми пишуваш вчера дека ме почитуваш, кога немаш ни П од почит кон мене јасно ми е дека НИКОГАШ нема да најдеш време да излеземе и да поразговараме, па ти казам вака искрено ако не сакаш, не мораш, нема да те терам со сила узивај и пливај, не си единствен бе има и други риби во морето