Ц ц ц ц ц Знам дека ме виде низ прозорец и одма излета надвор... Море душа ми се стресе кога те видов. Ми недостигаше... Ах тоа лице, тие ОЧИ твои....
Знаеш дека ми е преку полов орган веќе од утакмици??? Ме боли цеф кои играат и дали е твојот тим! Еден ден можеме да поуживаме и да биде целосно за нас, но поради утакмиците твои забегани неможе. Е стварно веќе претера! Ова ти е последно што одиш! И само речи ми утре вечер дека ти се спие и дека си изморен, јас ќе ти кажам на тебе убаво!!! И нема да си одам до 5 сабајле од кај тебе! Ќе скапам за инает за да неможеш да спиеш!!!
Вечерва ми го заеба планот за искачање и пак си бев супер со тебе ! Мораше сеа така дебилно да ми кажеш чао?? ОКЕЈ БЕ ОКЕЈ НЕ ТИ ЗВОНАМ !
Ова со акапелата,финиот глас и совршената симфонија,без било какви дисторзии...фино му доаѓа...убаво да се знае.Тахикардија предизвикана од тебе за да се доведе во ред редовнава во последниве денови,сега можам мирно да спијам!
Sega vo momentov ne bi mu kazala nisto ...samo bi go tresnala ednas taka dobro da se svrti 360 stepeni zasto postojano me nervira a sekogas e vo pravo -spored nego !
Што да правам? Како сакаш сфати ме, мене до тука ми е... Мислев оти се средивме, ама нееее, ова ни малку не ми личи така. Се ми е до преку глава. Мене. тебе незнам. И те молам немој пак да ми цимолиш, биди МАЖ и реши