хммммммм кога би имала храброст во моментов јас би го побарала да ми биде маж би му кажала колку многу ми значи и дека сакам да зивееме заедно.
...да е сега тука, пред мене, би му кажала дека ништо не е важно, ни неговото минато, ни моето... Дека важна е сегашноста ииии дека СЕГА *го сакам најмногу*, сакам да бидам со него и сакам да го гушкам вечно и никогаш да не го ПУШТАМ! Амаааааа...не е тука пред мене ииии не знам дали би собрала храброст да му кажам баш вака?!?!??! :О
ми фалишш..фала ти шо останваш со мене..ко ќе ми е најтешко..не можам да ти опишам колку те сакамм..Срцее моее
Премногу ми недостигаш Не мислев дека вака ќе ми биде Кој ќе чека до Октомври да те видам Ах проклета е таа Америка Дај веќе еднаш забележи дека ми се допаѓаш Престани да бидеш инат и признај дека и јас ти се допаѓам, знам ти се гледа во очите А плус и сите други приметиле така да ти нема бегање Уфф да си ми тука сега да те гушнам и да не те пуштам
Знам дека те разочарав и колку сега да збориме, тоа требаше порано да ти го кажам..глупост е , но ти не го сфати тоа како глупост. Многу ми значиш, оваа љубов вечно ќе трае, тоа го знам..колку си посебен секој ден се повеќе и повеќе сфаќам..некогаш гледам дека не те заслужувам, но се трудам, се сменив многу откако сум со тебе, ме издигна, ме направи подобар човек, не вреди да кријам од тебе работи, макар и ситници што те нервираат. Секогаш ќе те сакам љубов моја, секогаш .. уште ти мене ме тешиш хахах абе прекрасен си сонце !!!!
глупав еден.. јас живеам за денот кога јас и ти ке останеме сами.. не за да се случи нешто ама чисто да знам дека јас и ти ке бидеме сами а ти ми викаш тука другари.. е сега да ме заборавиш скорз. не сакам да ти сметам биди си со другар ти .. ц ц ц шо чоек ке беше бееее аман више...
Секој ден знаеш да ми го направиш посебен, и поубав од претходниот. Колку ми е убаво кога сум со тебе, веќе ти кажав. Нема зборови кои може да го опишат тоа што го чувствувам во срцето. Само едно искрено: Те сакам!