тиииииттттт стигна поракааа не го знам бр пишува пишува уште на првото зборче знаев дека си ти МЕ ПРАВИШ СРЕЌНА ме правиш да се чуствувам убаво,зарем и мене после толку време ми се отвараат очите ЗАРЕМ..... денот ми беше прекрасен душичке многу голема промена од твоја страна ќе направам се за да бидеш и ти среќен верувај ,а она последното што го напиша ОДГОВОРОТ Е да да да
жал ти е? за што? што испадна глупак и не веруваше дека ми е само другар? бог да чува.. ставил песна на ѕид на фб? уаоооо каков само аргумент ми даде
Дури и сонцето може да и подзавиди на топлината на нашите тела кога се преплетуваат во едно. Знам дека ме сакаш, знаеш дека те сакам. Некогаш сигурно целосно среќни, а сега се доволни моментите.
Колку си глуп да си жив и здрав злато тоа .. се грижи.. ти замисли мене како ми е .. ееее те сакаамм бееееееее!
Ми фали тоа да чикнеш по главчето кога треснам некоја „зелена“. Ми фали тоа кога ме викаш будалче. .... ми фали тоа кога си го зимаш целото ќебе за себе.
Кај си бре човече? Доаѓај веќе еднаш! Навистина ми се здосади да бидам веќе Single Lady. I need summer love*
Дремам на фејбук, пијам кафица, чурам цигарчиња и ..... и ти ги мањачам сликите на фејсбук БРЕ! нешто разнежнета сум ептен утрово, па ми фалиш да ми ја дополниш сликата т.с
Ете така, ќе се појавам во петок ама не ти кажувам а ти уживај во пурпле хејз чуството и нека ти мрда букефал...хахах сонце бре..
http://www.youtube.com/watch?v=NqsahVYL ... re=related Words going out they're bringin you down, they've searched for a reason that's never been found. It hits like a burnout they're reaching inside, there's no where to run now there's nowhere to hide Hope is a weakness you just can't afford. they'll tear you to pieces for little or more Just when you feel like you're out of their reach they're standing before you you're begging them please Cause I can't be the one to catch you when you fall, I can't be the one to pick up the pieces. And I won't be the one to catch you when you fall cause I I won't be the one cause I to can fall to pieces Спојлер се гледаме некогаш и негде
http://www.youtube.com/watch?v=KRFHiBW9RE8 I know this world feels Like an empty stage I wouldn't change a thing So glad you're back again I'll never forget you They said we'd never make it
Дај избриши тоа фб да не те гледам веќе! Утре има шанси да те видам а.... искрено ќе се потрудам тоа да не се случи
би му кажала дека не ме интересира ништо веќе во врска со него...и баш к** ме боли во врска со неговата љубов кон мене...едноставно бешее пролазна ствар, денес е утре не...и да НИКОГАШ НЕ СУМ ГО САКАЛА тоаа безлично ТЕ САКАМ изговорено од моја страна беше баш ОНАКА