Да те барав немаше да те најдам.....не биди тооолку добар и наивен! Остај ги другите - и гледај си за себе - тебе да ти биди погодено те сакам бебеееее !!!!
Дур не видиш на своја кожа нема да знаеш мене како ми е . Не си фер стварно , не знаев дека до волку ќе е лошо. Остани ти не само викенд , море и цела работна недела , само петок не ама тогаш одмарај Ако бе ако .. Те сакам ама тоа нема врска сега , ај чао !
те сакам бејбии ај ем соу хепи wит ју па шо да правам само што завршив со матурата англиски и мн ми е мило вака коа секој мој успех исто како да е твој те сакам маче и ќе ми фалиш ама најнај убаво да си поминешш
Дојди ти, дојди ти во канџиве наоштрени... Дојди пиле да те љубам цела ноќ... ...Пердуви ќе летаат од твоите крилца,копани ....
хахахахахаха... јас не пишам смс пошо неговиот Тел. ретко е уклучен.. на вип сме двајцата имаме безплатни.. ухуу
Таман си реков нема шанси, а ти и тоа го направи. Ме разочара. Ауууу уште па се сили, ѓубре! Ама знаеш, за се им повратно....одма! Ќе дојдеш и ти на моево и јас место поддршка само ќе ти се развикам. 5 калси сум над тебе и твојот е*ан факултет, односно твојата глупа титула. Кој не те знае скапо ќе плати, а замисли сите ни ја идеализираат врската. Аххх ќе се дознае што човек-нечовек си. Еве ова ти треба
Колку не си непривлечен. Колку не си груб. Колку си див. Колку си непредвидлив. Колку изненадуваш. Колку само.....си тоа што треба да бидеш, тогаш кога треба да бидеш. Колку само штедиш на глупави излишности, а тоа што го кажуваш е повеќе од доволно. Грам салце немаш, ама ако го најдам и тоа ќе го стопам
Ух...многу работи останаа недоречени.... Што би и кажала? Жал ми е што те повредив... Не бев свесна во што се впуштам, едноставно, не бев сигурна...во нас, во себе, во таа врска -не-врска.... Вината е комплетно моја... Не бев ни свесна што имам крај себе се додека не те изгубив. Се додека не го добив она кое мислев дека го сакам, и сватив дека сум идиот! Дека неможе ни одблизу да ми ја даде онаа екстатична среќа која струеше низ мене -додека те држев за рака. Неможам да те пронајдам во никој друг... Никој не знае што точно мислам само штом ме погледне в очи.. Никој не ми ја изговара мислата пред да ја отворам устата... Никој незнае така да ме насмее до солзи, да прави глупости со мерак без да стравува што другите ќе речат... Едноставно ми е жал што дозволив да те изгубам како личност од мојот живот... И покрај сета твоја посветеност и лојалност, те повредив, брутално. ОЧАЈНО МИ НЕДОСТИГАШ! Кога би можела да го вратам времети.... Спојлер