Ха ха ха е повеќе никаде не заминувај гледаш колку многу девојки жалат потебе Ха ха ха замислете девојки еден исти да чекаме
Здраво девојќи .. Мала помош од ваша страна за мене ... Значи вака : овие денови ќе заминам на одмор некој,10-15 дена .. Со дечко ми сме заедно 8 месеци. Сакам пред да заминам да му оставам големо мече ко знак да мисли на мене,да го гушка место мене и слично,но сакам во него да оставам така наречено некое љубовно писмо .. Знам ќе кажете дека треба сама да го напишам ,што чуствувам и сето тоа,но не сум баш креативна ... Може и некое од нет,или било што ако знаете/најдете,да ми пишите .. И така оставеното писмо внатре да стои некаде 5-6 ден откако ќе заминам,и да му пишам смс ,со цел да ''буричка''по мечето и да го најде писмово .. Благодарам однапред
јас би ти дала совет за истово ама имаш друга тема за ова, значи нова си и пронајди ја адекватната тема за твоето барања
аууу мојот омилен лик муции мој те сакам едноставно најмногу ахамз на одмор си со твоите ама се трудиш бе најсаканнн те сакамммммммммммммммммммммммммммммммммммм
Допрва следат моите мутации, и твоите маки. Ќе сфатиш каква девојка пропушти. Но се надевам до тогаш друг ќе ме има. Некој што ќе ме сака, а нема да ме толчи како тебе. И некој што ќе го сакам. Заслужувам да бидам среќна, не ме кочи таман кога ги стегнав пак сите конци од животот цврсто со мојата дланка.
Вчера беше прекрасен ден...фала срце...си поминав најубаво, малце сум уморна и ме чеша се од комарците ама вреди
http://www.youtube.com/watch?v=ofDPsIQ2iNI И се да направам и колку да те сакам ти пак забораваш се помалку ме сфаќаш ,зар ова лош е знак нешто недостига дали ќе те радува,ќе те прави посреќна кога мене ќе ме немаш, дали крај ти посакав за да бидеш посилна.. во очи како слика остана твојот лик ми потона засекогаш..
'Cause I'm a gypsy But are you coming with me? I might steal your clothes And wear them if they fit me http://www.youtube.com/watch?v=XdpVcGgt ... grec_index
ова само е уште еден ден без тебе,досаден !!! ајдеее мачее доаѓајј си додека дојдеш тпчно ќе имам време да ти приготвам нештоо мхммм те сакам
Излишен е веќе секој збор што ќе излезе од твојата уста Неподнослив. Веќе ја научив твојата игра, ама од егото неможеш да видиш дека ја играм против тебе, тоа ми оди во прилог. Никогаш нема да сфатиш, никогаш....
само без кромид нека биде, пошто ништо од задоволството он топик- Aјде уште малце и после 4 месеца неразделни