Овде нешто не, не, не е во ред, Околу мене нешто не е во ред, Со мене нешто не, не, не е во ред, Нешто недостасувааааааааа!
Дали има смисла да заборавам вчера јас те сретнав денес си ми се, и дали некој друг ти кажал некогаш за едно цело двајца потребни се. Да те гушнам еднаш силно така чувствувам да ти кажам дека не е крај на се, едно срце имам и тебе ти го подавам сакаш земи го во себе чувај ме. Дали можам силно да ти верувам Дал' ти значи мислата без збор, и дали знаеш дека си замислувам свето со тебе и на јаве и на сон.
Дојде време за like и безвреден коментар да се караш со мене .. НА КОЕ ДЕРЕЏЕ ДОЈДЕ ФЕЈСБУКОТ !!!!! НА КОЕ ДЕРЕЊЕ ДОЈДЕ ТВОЈАТА ЉУБОМОРА ?!?!
Да, среќни сме. Повеќе не се задоволуваме со тоа да бидеме задоволни, па макар и 3/4 да бидеме среќни
Baby, baby When we first met I never felt something so strong. You were like my lover and my best friend, all wrapped into one...with a ribbon on it.
http://www.youtube.com/watch?v=nmjdaBaZe8Y Спојлер I need you boo I gotta see you boo And oh I'm into you And boy no one else would do Cause with every kiss and every hug You make me fall in love
Ти бе планираш да си дојдеш дома, или да дојдам таму кај што си и на клоци до дома да те носам??? М? Ти кажав дека треба да праиме муабет, алооооооооо Франкфурт, ме слушаш ли?
Почна глава да ме боли од ова напнување со тебе. Зошто бре си толку љубоморен, зошто ?!?! Е да немав добиено, какво доживување ќе паднеше Имаш среќа што сум црвена Те љубам, и ваквите караници мали ми го кратат животот за 5 години, ми требаш многу, немој да љубомориш толку
фала ти што уште ме тешиш дека постои надеж иако јас знам дека го нае*ав денеска те сакам циганче мое
Hey Rock, what's a matter with you rock ? и знаеш што било работата со камчето?!? Предолго стоело во едно место и удобно му било таму. Навикнато си било во својата совршена дупка. Ништо не можело да го натера да се стркала на друга страна. Ама го шутнале камчето од дупката и се стркалало И кога го прашале како се чувствува, не знаело што да каже. Не знаело дали тоа е среќа, дали е тага, дали е возбудено, дали е исплашено.. никогаш пред тоа не го осетило. Не знаело како да го опише, пак и никој не му објаснил што е што. Разбра ?!?
Дали да ти верувам,зосто сега кога гледас дека скокнав во ладната вода,скокнав во непознатото,зосто не ми прузис рака,сто да верувам сега на сто да си помислам,не пласи се јас мозам сама