што да ти кажам бе сите све исти цел машки род ,мислите едина должност ви е да све мажи и ништо поќе од тоа можеше до 4 да седиш сега во 12 те снемува и послефранко па оти да не бе оти
Љубоов !! Па, ајде јавими се...еден сат не сум те слушнала, а се чувствувам како денес воопшто да не сме се слушнале... И да... сакам да те видам и да те гууушкам најсилно ... срце
Те сакам најмило мое! Преморени и двајцата, секој од нас денес имаше различни обврски, ти со работата јас се враќав од грција, но сепак си поминавме прекрасен час и половина заедно! Зарем можам повеќе да те сакам?? мислам не убаво да спиеш!
Ме разочара многу најмногу штета наместо да се смеам јас све поке и поќе се нервирам и сега плачам се прашувам дали воопшто вредиш
Од кога сексот на брзина трае 40 минути??? Ахх Петко, абе те сакам, знаеш дека те сакам, поготово кога ми приуштуваш вриштачки оргазми, од кои доживувам нирвана... Абе и кога ништо во врскава не би ни чинело повторно ќе имаме одличен секс , абе мајстор си Ај сеа спиј, и немој многу да крчиш да не те истегнам за уши, окле ни еден
Мхм во право време и право место. Ми пријаше гушкањето јавно и залепениот бакнеж така јако на лицево мое, ама не ми пријаше крајот. Тука сум ако ти требам за разговор знам дека си во лош период, горе глава пат те чека.. И мило ми е што ми го кажа тоа една од ретките. Да и ти ми пријаш на моменти!
НЕКОЈ денес беше пресладок НЕКОЈ денес беше преубав НЕКОЈ денес беше ...просто да го грабнеш и бегаш Само тоа на крајот не ти чинеше,јас да си чекам не не неееее касно ѕвонеш
човеку со тебе незнам што да очекувам се правиш ко божем спонтано, а толку пребрзо ми иди на 10 мин да се штипкам за рака за да знам дали ова е стварност или нешто си сањам се уфилмуваш нешто ти не ова не она па затоа после ми е чудно ко ќе се деси тоа со не сум мислела дека ќе го напрајш..ме носиш дома ме запознаваш со мајка ти ме оставаш кафе да си пиеме заедно,а се праиш ко тоа да е сосем ништо онака ради случајност ...еј не заборавај каква кучка можам да бидам али д ане дојди до тоа