Би му кажала премногу работи. Сакам да ме размазуваш и галиш, но не и да ме третираш како дете. Сакам да одиме заедно на некој си викенд но не и на цел одмор. Сакам да се издуваме малку со повеќе слобода, но не и да се извараме. Сакам понекогаш да се скараме, но не и да раскинеме. Сакам да пробаш да ме сфатиш, но и да сакаш никогаш нема да ме разбереш. Женско сум. Сакам да ме сакаш ваква каква што сум но не и да не ме критикуваш. Сакам што со еден поглед ме читаш, но не сакам да знаеш се за мене. Сакам да те гледаат други девојки, а ти си мој. Многу сакам, и полека исполнувам. Се трудиш премногу, не мисли дека не го ценам тоа. Спојлер Нека потрае убавиов период пред првата кавга.
први јули ммммммммм,одвај чакам,одбрав нови завеси,ново теписонче,нова масичка,милион ситнурии за нашиот нов стан само дај ми ја твојата плата да ти ја почувам малку
Не знам. Дека се оддалечив да видам дали ќе ме следиш, но не ме следеше. Можеби глупа дечурлаанска ствар ми беше тоа. Наместо да ти го променам тој лош впечаток (јас така си имам ставено во глава, најверојатно и ти) јас оставив да биде така како што е. Мислев дека е залудно, сега мислам дека е доцна. И не сакам да кажам вака требало да биде, требаше да биде убаво. И сеуште се надевам на случајна средба, која можеби би поправила нешто. Со тебе имав нешто посебно, иако беше најкратко. Ми остави многу прашалници и нејаснотии. Не се обидов да ги претворам во одговори. Навистина сакам да те видам.
аххх да помине побрзо времето и да се вратиш од турција аман веќе па шоо празно ми е се без тебе, ко изгубена во просторор се осеќам плисссс кам хоууммм
Дојдее... Јее! А сега зошто не ми пишуваш, пиши миии.! Лузер, лузер, лузеерр! Морав јас да ти пишам! А и не остана долго... аајј хејт јуу... ! Ај хоуп ју дај!
Свесен ли си колку сакам да те видам? Сакам целата вечер да ја поминам со тебе злато мое! Толку многу си ми потребен, ме правиш и среќна и нервозна во исто време.
http://www.youtube.com/watch?v=d1mCS1V4 ... re=related Љуљај ме нежно.Љуљај ме фино,полако...ти знаш да је боље тако
Прасееее уклучи !! Пиши ми !! Ах готова сум јас, ќе си полудам Сакам почесто да те гледам. Не, не не почесто туку неколку пати во денот можи Ќе се убијам
Не можам, се појавуваш ме бакнуваш и се губиш без глас. Ух јеботе колку и да ме возбудува мистерија ама не и оваа. Така да како што ти кажав одустајем, ако ништо дадов шанса!