Ми е жал за тебе. Гледав дека главата ти паѓаше од умор и несакав да доаѓаш и да се малтретираш, ама не мe послуша. Многу си сакал да ме видиш. Знам дека ме сакаш газе едно
Сакам телескоп за роденден, ама сакам сам да се сетиш. А знам дека нема да ти падне на крај памет. Мислам, која нормална 30-годишна жена сака телескоп, по ѓаволите?!?
Дека го сакам најмногу и да има што повеќе вакви вечери каде си поминуваме најубаво ама стварно, особено ми е мило поради тоа што претходните не знам колку излегувања беа напнати и се некако напнато беше ама гледам се врати се во нормала
ТЕЕЕЕЕЕ САКАММММММММММММ!!!!!!!! Сега сфаќам дека е претешко без тебе. Нее! Не можам да си поверувам. Солзиве течат ли течат. 1 година без тебе. За каде сум сега? Што ќе правам? Која сум јас и што сакам од животов кога ти не си покрај мене?
Те сакаМ . Многу Те сакам и сакам тоа да го знаеш и да го промениш веќе еднаш твоето променливо расположение ! Па незнам веќе на што се однесува?! Знам дека се плашиш да не ти вратам за некој твој постапки од минатото, ама верувај не сум јас таква-иако признавам, дека се држам на дистанца! Но морам...несакам пак да ме повредиш!
се запознавме јас и ти пред од прилика две недели, а дури пред 2 дена дознав како се викаш иако без комплетно разочарана од однесувањето на типот кој седеше спроти тебе-ми оди на нерви,сепак успеа да ме насмееш и располозиш фин, културен, образован, ама не верувам дека ке се видиме набрзо оти јас намерно ескивирам од таа средина,оти ептен негативно ми влијае ама никогаш не се знае
http://www.youtube.com/watch?v=e5RuGj0g ... ure=relmfu These words are my own, from my heart flow, I love you, i love you, i love you, i love you, There's no other way to better say I love you, i love you п.с. те молам не ме разочарувај
Си знаеш ти како треба да се однесуваш и колку треба да ми попушташ во вториот ден од менсисот мој Срце си ...Те сакам најмногу
Работите кои си ги кажуваме во афект имаат и тоа како големо влијание врз мене. Сега се каам, а верувам и ти. И да, жал ми е што повторно се скаравме за ваква работа. На прв поглед изгледав смирено, но само јас си знам како ми беше во тие моменти. Не сакам веќе да има вакви разговори меѓу нас. Смачено ми е од карање и докажување.
Знаеш срце мое дека имам нова љубов?Не?епа сега знаеш. Спојлер Ме заболе Стојна за тебе Слободен си,уживај со тие нови другарки кога повеке те нема во мојот живот. И те молам,не ме барај
гзле мое има една формула која ја научив и ја открив кај тебе знаеш човек учи додека е жив како и да е празно ми е без тебе ајдее дојдии си аман веќе
Ја знаес онаа : Док свира радио, ста би ти радиоооо ?? Е нема како да ја знаес, ама ке ти ја запеам јас кога ке се вратис. Многу си ми убав, многу си ми мил. Ја имас најпрекрасната насмевка на светот . И сто ми е највазно, добар Човек си. Мило ми е сто те запознав.
Ги знаеш Мег Рајан и Енди Гарсија...Го знаеш филмот When man loves a woman...Таа е алкохоличарка, а тој ја обожава...Mad love-Дру Баримур и Крис О Донел...Таа луда, а тој полуд по неа... Се прашувам дали и ти би ме сакал кога би 'забегала'? Ме знаеш како цврста, стабилна...дали јас го имам тој луксуз да потклекнам а да знам дека ќе продолжиш да ме сакаш исто како сега??? ...Многу филмови гледање не е на арно...
Ништо не зборам повеќе,ќе чекам да видам ти дали можеш да го ставиш во употреба твојот мозок. Е така џабе е и саат време муабетење на мобилен ко чувствувам од другата страна како се потсмевнуваш