Опалааа гледаш дека не те бидува ни 20 минути без мене, е сега не ти кажувам кај е далечинскиот, па утре пак инати се Теле едно телосано
порано му велев те сакам на дечко ми но тој никогаш не ми рекол вели дека тоа е една глупост подобро било со дело да се покаже отколку на збор а мене ми е и убаво да ми рече те саакам ...
Џабе се силиш, и самиот знаеш дека напразно зборуваш, ама ајде-не се лутам, само затоа што сум виновна. Како и да е, те сакам и да знајш дека ти верувам, верувај ми дека ти верувам.
Среќен нека ти е роденденот, да си дочекаме уште 100 родендени заедно Тогаш јас ќе имам 121, а ти 124 години И утре спреми се за секс маратон
прееска кога се ролав по стритот мој, и си ги слушав нашите песнички, помина еден типац, со твојот парфем! и веднаш ми текна на тебе, некоја романтика ме мавна , а знаеш дека јас не сум таква и застанав едно 2 минутки, си запалив цигарче, си го мирисав воздухот помешан со твојот парфем, и си мислев на тебе Hо, секако дека на тебе нема да ти го кажам ова, зашто ќе се понадеваш дека ќе станам некоја романтик соул A знаеш дека повеќе ја сакам улогата на Спојлер бич Tака да тука ќе си кажам, а тебе Спојлер кој те ебе не сум јас лави дави цура, ама Tе сакам Aј чао сега
жал ти било за се шо кажа?? ако не ти беше немаше да се изнатропаш глупости .. едноставно немам зборови
Едвај чекам да дојде времето за да бидеме заедно. Се надевам дека ќе се сетиш на тоа што ти го кажав вчера и дека ќе го исполниш. И најмногу те сакам кога си ваков, да знаеш! Сонце мое!
Секој збор е веќе кажан.Докажан! Повеќе од еднаш.. А тоа што не е кажано,ваљда немало потреба..си ме прочитал. Се нервирам,премногу. Ме нервира фактот што можеби утре ќе свртам нов лист..во кој ќе нема простор за тебе и ќе те оставам. Ме нервира фактот што и ти ќе го направиш истото,ќе те земе некоја..ќе го има она што го имав јас. Ќе те има тебе,прекрасен човеку! Само да те чува,да се смееш..и таа сигурно ќе си поминува најубаво! Не се обидовме толку пати,колку што сигурно ставивме крај..а види,пак.. Ни горе,ни долу..лебдиме. И можеби ова ни беше последен пат..можеби не. Моменти!
Туку така еднаш да ме гушнеш, ми требаш, не сум во ред. А ти со другарите, ај како да ти го уништам расположението ? Не сум идиот, ќе се правам океј сеуште, бар додека не те видам и стиснам. Може и да ти поплачам малку нема да ми е на одмет. Оф, колку те сакам. Језда си/сме, идиоти, тврдоглави, инаети, будали, дечишта, има причина поради која секогаш се враќаме еден на друг ... е да, ми ја прочита мислата, можеби искрено се сакаме. Секако може и не, ама сега за сега, те сакам покрај мене, до мене, како и секогаш. Не сум спремна да издржам пак период без тебе. Како ни ти без мене. Ти читам во очите, и во вчерашната прегратка. Штета што баш и не знаеш да ги изразиш чувствата, ама нема врска, јас знам да читам меѓу редови. А што и да ти се случува, што и да ми се случува, јас те сакам, и ти ме сакаш. Во моментов, само тоа е побитно од мојата желба за прегратка.
Премногу ми фалиш секој момент, сеуште те сакам, никој никогаш нема да може да те замени, тоа што го имав со тебе беше најубаво и најискрено нешто и никогаш нема да се повтори
Нели го правевме муабетот вчера? Нели ти реков дека вака ќе биде? И после ме прашуваш зошто изгледам како да не сум сигурна во нас и нашата врска? Па очигледно е, мислам...
Убаво ти беше тоа а ? епа и мене, да знаеш ! само не те сакам кога си ваков лош , и се лутш за банални работи а знаеш дека САМО ТЕБЕ,ТЕБЕ И ТЕБЕ ТЕ САКАМ !!!! те сакам бее стока една !!!!!!