Тоа е тоа. Те гледав додека пушташе музика. Мирот твој мој немир. Ама како што ти реков нема да ти вртам. Ти благодарам на комплиментот ама не менува ништо..
Еден ден не помина и веќе ми недостигаш Како ќе издржам 3 недели без тебе, знам за жалење сум Те сакам најмногу, срце мое.
те стресив малце... ле бич сум викаш ми се шетало а ...епа шо мислиш ќе чекам само на нашите моменти еднаш месечно два..ах глупа далечина ...а да нема машки во друштвото а ехеххеххех а те мислев флексибилен тип си ме пресмеаа а јас па уште те силам те прам љубомора жива
Уффф како би ти го скинала вратчето...да слушнам крц, крц, крц...чисто од љубов, зошто си ми убав и мил и додека се лигавиш кога спиеш
Додека те гледав вечерва како со жар ги изнесуваш твоите ставови пак се заљубив во тебе. Одново и одново, како прв пат да ме допираш, како прв пат да ме одбиваш...
Колку ми е убаво без тебе да знаеш,продолжувам понатаму.Можеби не си се сетил на мене ама знам деја јас постепено ги бришам чуствата кои ги имав кон тебе
Вчера беше преубаво, ќе го памтам денот уште долго. И секогаш кога те гледам дека си расположен јас сум уште посреќна!
Би му кажала најмногу го сакам од сите, дека ми е најдобар избор досега ,дека често ми недостасува ,би сакала да му кажам и дека ме иненади последниот пат со тие прекрасни зборови .... со неговата искреност ,со неговиот разговор отворен и се нај нај ... и да му кажам сега дека едвај чекам да дојде вечер да се видиме и да бидеме заедно.... а истовремено би сакала да го натепам бидејќи изгоре на сонцето во фрција и дека ич не се грижи за неговото здравје и тоа ме загрижува ...
денес сватив дека ти НИКОГАШ нема да се смениш беистиот ти си од лани -ама јас се сменив како што гледаш дека многу многу не те перцепирам лицемерен лазго,и на таа другарска комуникација пиши пропало а ти бе море што ми титкаш кога фино ти напишав дека не сакам веке да ти пречам и намерно се тргнав од твојот пат, а ти пак доагаш накај мене од време на време бог да чува и брани
Јас не зборам ништо,јас не правам ништо .... Ниту пак планирам нешто ... а ти фино прибери си ја неа...гледаш не сум јас таа што ја додадов на фб. туку она мене и НЕ ЈА ПРИФАКАМ...или пак можеби ке ја прифатам,чисто онака колку да и кажам дека ти шетка гзенцето! Оти си кретенче на квадрат кој сака да седи на 2 стола Ај мрш и не сакам да видам повеќе смс или ѕвонење на мој моб. Заслужувам јас подобро