Ѓубре едно смрдливо!Ми одмиле,дури и зборавив зошто сум се омажила за тебе!Кретену, ако не беше способен да имаш жена,дете,семејство сто к.. те тераше да се жениш,па да страдаат тие околу тебе?Знаеш таквите како тебе ги има на секој чекор,па ако сакав таков брак можев со било кој од тие да бидам.Мислиш дека си некој посебен?Да посебен си - од сите лоши мажи ти си најлошиот!!!
Многу ми требаш. А зошто баш сега те нема? Тешко ми е да се носам со некои работи во животот. На моменти неможам да ги контролирам бесот и лутината. Затоа имаш право што ми се лутиш. Како и да е, очајно посакувам да си покрај мене.
Па побогу човеку, како е можно после толку години да навистина не ме познаваш ни најмалку????? Никако да се разбереме. Не ми е јасно Кинески ли зборувам или што е проблемов???
You give me premature ventricular contractions. Спојлер ..знам дека поима немаш што значи ова, ај ќе си најдеш превод
аааа најмногу те сакамммм срце мое најубавоооо баш ме израдува со подарокот ххохохохохо дивиноо мојаа најсакана
Ти дадов шанса не ја искористи!Епа жал ми е што плановите да ме земеш за жена ти пропаднаа(а по понашањево гледам дека биле само лага).Ме изгуби!
Душо, 21 век е, сек*от веќе не е табу тема Абе, место јас до тебе да сум вечерва, сум седнала и гледам глупости.
ДО КОГА?! До кога ќе си играме топло-ладно ?! Ја би летово само ТОПЛО да си играме сакам да ти кажам ДВА збора што не сум ги кажала до сега на никого ... ама се сЛамам
сончкоо мој.... прекрасно ни беше бечерва,онака после 14 дена мхммм ....... штета што имам добиено и неможевме онака да си надокнадиме али деновиве ќе средиме те сакам најмил и убаво да ми спиеш п.с сонувај ме како ти играм стриптиз
сакам да ме ебеш, цврсто, јако, грубо! да немаш осет, да ме распарчиш!! па која пичкетина си ти бе ти пишувам да ме ебеш те нема!! пичкетино една! пијана сум сега, никад вака нема да ти понудам секс дебилу еден! дојди ваму и еби ме, не глуми мачо дебилен еден!