Знам дека во последно време не си личам на себе и те полудувам, ама сакам да знаеш дека ти си мојата оска и тебе никогаш нема да те оставам. Затоа не ме гледај толку загрижено, па што би јас без тебе љубов моја...
љубовчеееееееее убавоооооо те сакам! Баш убаво си се гушкавме прееска нели? И обожавам кога ме галиш по главчето... О Б О Ж А В А М!!!!! Утре идеме заедно во шопинг, има да се изнакупуваме, ке ти ја извадам душата низ продавнициве и дај више попушти да идеме у грчка не ми изигравај патриот!
Pleased to meet you hope you guess my name but what's puzzling you is the nature of my game http://www.youtube.com/watch?v=Je8MXiwmNIk Се си знам уште да направам
Колку би сакала да можев сега да заспијам во твојата прегратка, да те будам 5 пати утрото за да не задоцниш на работа, да те испратам до лифтот и на крај пак да се повозам до доле, онака по пижами, би сакала да те гушнам, да те бакнам за добра ноќ. Би сакала.... Ама ете не можам. Затоа ти го чувам сонот, ќе те чувам додека спиеш, а утре ќе поспијам малку и за тебе. Ми фалиш бескрајно.
Сакаш да се оправдаш за вчера .. не не злато ништо нема да ти помогне овој пат ни ручеци, ни десертии.. јас вечер пак излегувам со другарки.. . Се гледаме можеби утре
Ајде можеби некогаш ќе успеам да те сфатам и ќе престанам да избувнувам како вулкан... ама само можеби!
-Кога ке ги видам нив ме потсека на сестра им, а сестра им на мсн, а мсн на ТАА, а ТАА на Бугарија и просто ми се Помина многу време, не би требало да се потсекам, ама не може. Дали се моите хормончиња бидејки треба да дојде (ако воопшто дојде бидејки касни добри 6 дена). Нервозна сум аман! -Длабоко ти се извинувам за моето down расположење, I can't help it! Ке помине и пак ке те сакам!