30 луѓе околу тебе и сите ти се другари ... јес, другари мај ес. Никогаш нема да се помирам со твојата простодушност и малоумност. Не сакам да гледам дека те искористуваат ... глупав ли си ??? Денес една мочана слушалка едвај ја крена зашто рмбаш кај некој кој воопшто не те ни почитува како другар а ти си толку добродушен што не знаеш да кажеш не можам ... само да го свртиш грбот зборуваат глупости ... колку пати ќе се караме за некои си ?? Колку пати?? ... не се ни бројат веќе. Само зашто сакам да те поштедам од нервоза. Од она бедно чувство што знам дека ќе го имаш. Веќе ми е гајле. На крај пак јас ќе испаднам лошата. Да, точно е тоа. Во право се они. Јас не ти мислам добро. ЈАс не те сакам. ЈАс сакам да патиш. Јас сум себична. Јас ти ги мразам другарите. Јас сакам да бидеш повреден. Јас сакам да се чувствуваш како ѓубре. Баш затоа и пак сум со тебе по 2490302334ти пат!!! Глуп си глуп глуп глуп глуп глуп глуп глуп глуп !!!!!!! Енд гес уат, можеш и да ги слушаш нив, знаат што чувствувам. Џаст слушај ги, нека ти ја полнат главата ... а утре пак речи ми згрешив. Е да, утре знаеш кој ќе те слуша кога ќе лумпуваш наоколу ??? Јас не. Толку си ме изнервирал моментално што ми доаѓа да те фрлам во вардар. и седи си таму, работи, додека оној што треба да работи ги мери улиците. Патем тој ти е другар, а да и на бесплатен одмор ќе го носиш. Касно ќе сфатиш дека не ти се сите другари. Од сите околу тебе дали 3ца можам да кажам дека ти се искрени другари ... Ама не. Јас зборувам или канти тропаат. Нека те газат. Ако !!!!!!!!!!!!! ... И немој по ѓаволите да се осмелиш денес да ме побараш. Ниту можам ниту сакам да те видам. Ќе си пуштам филм и ќе ја оставам депресијата да ме надвладее ... Додека плачам пошто и така денот ми беше за нигде ... а ти место да ми го разубавиш, ми го досреди. Ај чао се гледаме ти работи си кај другар ти.
добро бе човеку(јес да си ми бивш) кога ти пишувам ти ги читаш ли пораките, разбираш ли нешто од тоа? кога ти пишувам дека веке нема да ти пречам во твојот зивот, оти свакам дека за мене нема место ти го свакаш тоа како да сакам да бидам со тебе или што и дека немам чуства кон тебе(одамна завршено е со тоа) а ти ми ги толкуваш погрешно зборовите бе не си ти крив, тебе некоја магија ти направиле да мислиш на мене, ама време е да ја растурат магијата оти не се поднесува и згора на се ЏАБЕ СЕ МАЧИШ, најди си некоја нова зртва остави ме да си го зивотот на мира бе аман веке
Разбериииииии мене неможеш да ми повишуваш тон !!!!!!! Тој филм кај мене не го гледаш!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Од дрво ли си што не сваќаш глупакууууууууууу
ахахах ме израдувааа ова не го очекував секој ден се повеќе и повеќе ти се восхитувам и те почитувам и нз нз нз ама најмногу те сакам
Сонце си знам, јас сум кучка, ама не сум за врски, што ќе ти давам лажна надеж, во среда и онака заминувам на еден месец..
Ама не си арен малку ама, а? Не ми праќај збунувачки сигнали зашто ќе препливам Атлантик и ќе ти дојдам таму, па тек тогаш ќе видиш Ама секси си, тоа ти признавам. Дури и на слика
Фала ти што постоиш, што си дел од мојот живот фала ти што си тука за мене, фала ти што ме правиш среќна (иако понекогаш и ме растажуваш) фала ти што ме одбрани од имбецил невиден иако беше непотребно и онака веќе го имав убаво вербално расшамарано те сакам, и не сакам тоа чувство да престане никогаш!
Ти си мој без оглед на се, волшебно е кога се смееш не знам да бидам без тебе ! Никој нема да те сака како мене, но те молам биди силен, не прави ми го ова уште потешко. Ако ни е судено повторно ќе сме заедно. Ќе поминат и овие 4 години. Ќе доаѓам јас овде, ти ќе ме посетуваш... Барем сега нека ни е најубаво
Ме очекува една долга и тажна ноќ без тебе... И неможам да престанам да мислам на тоа, колку би било убаво сега да сум во твојата прегратка. Ајде нека дојде утре побрзо, сакам да те гушнам. И покрај сите нервози што ми ги приредуваш. Те сакам злато мое најубаво.
аммм едвај чекам утре бе знам дека ќе ни биде најнај убаво како и секој мој ден поминат со тебе ! знаеш покрај тебе се чувствувам прекрасно,безбедно,сакано,почитувано ...ухх си се разнежнувам самата вака коа си пишувам на темава те сакам ангелче ! спиј ми убаво