TE SAKAM TE SAKAM TE SAKAM TE SAKAM ... Ponekogas se prasuvam dali i ti mene me sakas tolu kolku sto jas te sakam tebe. Koga bi imala vecnost zivot, cela vecnost bi ja [potrosila na tebe!!! nemozam bez tebe, ti si mojata DROGA, koga te ima premnogu blisku do mene se predoziram!!!! koga te nema umiram po tebe !! nemozam ni edna sekunda ni edna minuta ni eden den da izlezam na kraj so sebesi ako te nema pokraj mene!! samo dojdi kaj mene na moment!! dojdi da ti pokazam sto e ljubov!!! ako se kaes sto si dosol odi si , odi si zasekogas ostavi me da umram. Dojdi kaj mene, dojdi zlato moe!! samo 5 minuti da bides so mene, ako ne sakas nisto povekje od niv.. zasekogas ke isceznam nikogas nema da me vidis! a ako sakas povekje.. haha VECNOSTA EPRED NAS <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
a da .. i ova: Нека ме бодат ножеви во срцето, нека болката пече како пекол, нека ме закопаат со солзите на моето лице, јас знам и само тоа знам дека умирам за тебе.!!!!
I mislim na tebe sad a s tobom koji je vrag u nasim tijelima gori plamen, znam ja sam ti sve, sve sto ti treba ja sam ti najbolje od svega е баш ова би му го кажала
Ќе дојде ли ден да те видам? До кога вака ќе туркаме? Ми фали твојот мирис, твоите очи што ме гледаат како да сум целиот твој свет...Ааааах ќе видиме ли и ние бел ден...
Душиче едвај чекам да те видам ! Не можеш ни да си замислиш колку ми недостига твојата насмевка,твојот сјај во очите,твоите прегратки... СЕ би дала да те имам до мене..... .....И .. за прв пат.. би му рекла ..Те Сакам ... Иако тоа никогаш нема да му го кажам
Ќе му кажам дека ми фали најмногу на цел свет и дека ужасно се нервирам што е 1500 километри подалеку од мене
Среќен роденден Сите наредни родендени заедно да си ги дочекаме. Те сакам и утре вечер ќе паѓаат тешки перверзии