Веќе ја претера со твојот инает,,,и да знаеш на глава ми се качи,нема да ти попуштам јас повеќе,овој пат НЕ!Па ако сакаш не се јавувај НИКОГАШ!КРЕТЕН.
срце мое ми одиш по газето или така ми се чини секој ден се повеќе те сакам знаеш си нели хехе се чуствувам прекрасно и сега кога разговаравме ме правеше да се чуствувам најреќната девојка ти благодарам што се грижиш за мене што ми дозволи да ти кажам се да ти се исповедам и онака како совет или како за утеха ми кажуваш неколку зборови те сакам најмило едвај чекам да се видиме и да те изгушкам а сега како што кажа оди си дома и одмарај убаво да спиеш анѓелче те сака твојата срцулка
Ovo ce biti dobra noc predosjecam tvoje su oci boje ranog proljcea.... Nocni klub i svi smo tu,na noge svi sad nek trese se grad....Ti gledas me a ja topim se hajde pridzi mi ja broim do tri.... http://www.youtube.com/watch?v=8knqD92z ... re=related
сакам филмот да го гледаме и точка !!!!!!!!!!!!!!!! ТЕ САКАМ МЕНАЛЕЕЕНННН,и твоитее лудничикави идеички
Ти посакувам среќа на интервјуто за работа утре... со цело срце сакам да успееш. Паузата уште се продолжува... ќе направам од тебе сериозен човек
Многу те сакам.. секогаш си тука во вистинскиот момент До пред пола саат бевме заедно и веќе ми фалииииш
Види ја косава моја,менува боја се помалку јас сум твоја Ако се реши жена да бега косата знај ја издава неа. Во сите бои,лето темна, мажите кои незнаат како да ги љубат жените свои..
се надевам дека се ќе помине,и пак ќе бидиме она истото како шо бевме пред неколку недели,би вриснала на цел глас ТЕ САКАМ ..не можам без тебее..ама пуста гордост не ме остава ..само знај дека секогаш сум тука за тебе!! ..