Една недела, мхм. 200km и не се така многу...нели? Добро бе, се плашам. Зошто знам дека ова е само почетокот, во септември доаѓа одлучувачкиот момент. Проклети 200км.
Синоќа ме трпеше и трпеше. Ме истрпи и денес пак покрај сите обврски што ги имавме смкна сила да бидеш предобар. Фала ти. Ти си, па едноставно ти си ти. Ми треба да ме стиснеш пак и пак. Може и вечер. Insatiable, the way I'm loving you
Oko mene su svi ludi, samo ne ti. Novi vrti se hit...A ti kao Brad Pitt Od stopedeset njih sto, s'tobom bi radile to :evil: A vidim ja kroz tebe sve. Ti želiš me,a druge ne. Na tebi je baš sve naj, naj ,sto posto znam da ti si taj
ах...колку само те посакувам , се би дала за да го добијам твоето срце Спојлер кога тогаш ке бидеш мој :
Сите песни откако те сретнав ти се посветени токму тебе и една налудничава страсна мини-новела, и сите експерименти во кујната и сите чипкани гаќички, би те гушнала така силно, да ти ги скрцкам сите ковчиња и да ти шепнам - грабни ме и бегај! Не ми треба воопшто животот без тебе, твојата насмевка и тишина.
Слушајки денес една музика која ме разнежи и ме потсети на тебе,решив инстинктивно да го активирам фбто.Не се надевав дека ке ми пишаш,но еве ме побара и ме праша зошто ме немало.Дека сум ти фалела. Фала душо што се сети на мене,фала тио што после толку време направи убав муабет.Се уште ти значам.Сигурна сум во тоа