Сакам да теееееее мразам идиотуууууууу.... толку вредееев? за толку ме смена? можеби е поубава од мене но не верувам дека те сака повеќе од мене кажи ми штоо ми направи што неможам да те извадам од памет... И во иднина ако не сакаш да ми збориш немој но не го прави тоа со пола уста боли мн повеќе... И заборавимееее не ме барај повеќе ќе те заборавам јас тебе како и да е
Откако те запознав јас сум сосема друга личност. Одамна си бев свесна за тоа но не сакав да ти признаам. Ме смени како што никој друг досега не успеал. И никој друг не би можел да те замени, затоа што ТИ си со мене и во добро и во лошо.
Те изнервирав денеска знам,многу напнав па и запнав ама ете се среди најдовме чаре и за тоа и ајде нека дојде побрзо петок да те грицнам
А бре коњ еден коњосан! Кој ѓавол те тераше бре, кој?! Ѓаволот на коњовите?! Си заслужил, не викам не, ама пак ми е тешко кога те гледам таков крш направен... Ајт, ќе ти помине како на кутре, не му се замарај!
Е сега на сите ќе им кажам што мислам... тип, number 1. -Зошто баш денеска мораше да ми пишиш, и да ме потсетиш на се што поминавме... Кога знаеш колку ми фалиш тип, number 2. - Зошто баш денеска мораше да седам со тебе во друштво, и да сфатам која сум јас будала ,и каде ми бече паметот кога бев со тебе?? Ми одиш на нерви!! тип, number 3. -Зошто баш денеска мораше да те видам?? Охх, јас се заљубувам во тебе!! признавам тип, number 4. - You are new in my life... & I like U I really like you.. Спојлер Е веќе незнам што да мислам... збунета сум!!
Многу те сакам, колку си ми мил не си ни свесен. Толку си ми сладок што би те изела Се топам кога ќе ја започнеш реченицата со ''Кога ќе живееме заедно...'' Се смејам во себе кога ми објаснуваш каков ти е планот за нашиот дом...
мм што? те сакам ... мммм малце те хејтам ради тоа што ми кажа ама ќе ми помине ии таа грдата ќе ја убијам ти кажав и ќе видиш и самиот
Ауууууу јас сам прилично изненаџена! Се извинувам димензиите не ми се познати, а и нешто се уште не сум заинтересирана да ти ги упознам..хаха ќе се рокнам..
9 месеции , кога поминаа , со среќа нека ни се сонце и уште долго да си бидеме заедно,да си се сакаме, и помалку карања те сакам !
Колку и да речам дека не ми фалиш цело време помислувам на тебе......ај врати се побрзо ми фали твојата гушка
Неможам да поверувам каков сељак си...значи неможааааам Ако мислиш дека ќе постигнеш нешто со ова што го правиш гадно си се заебал...Ај сега мрш не планирам да се умарам со тебе