Најубаво ќе си поминеме на одмор, знам. Едвај чекам да дојде, те сакам најмногу на цееел свееет Со душа го чекам 20ти. Ме наговори да излеземе. А баш не ми се идеше нигде на времево , имам 2 мозолчиња На 4ти јули ми е роденден, ќе те частам, којзнае што ќе ми купиш. Се надевам нема некоја глупост. И се надевам ќе биде облека.
се надевам свесен си во какви го*на можеш да заглавиш, нема потреба јас да ти кажувам да внимаваш со кого како што...
Многу имам да ти кажувам... Ама не си до мене. Ми фалиш премногу. И уште времево фалеше за да ми го дорасипе расположението. Сакам да сум до тебе сега. Ќе си пукнам од мака.
http://www.youtube.com/watch?v=MmzmbrZSQT8 Kucnuo je cas istinu da cujem volis li me jos sutra putujem htela bih da znam sta me ovde ceka ako ti se vratim iz daleka .................................... nasu tajnu nikom nemoj lako dati u snovima meni bar ponekad svrati ...Не дека те оставам овојпат... ама баш на тебе мислам цел ден ... И не дека е логично да ми фалиш, пошто те немам ни тука, ама ќе ми фалиш многу!!!
Би ти кажала "извини". Бич, како што и самиот ми рече. Два месеци,кога понекогаш се исцрпував максимално и денот ми беше премногу долг, кога едвај чекав да те видам..I screwed up. Можеби да не се случеше тоа,никогаш немаше да сфатам колку ти значев. И што сега? Помина година. I miss ur hug. И твојот парфем исто така. Сакам да те видам. Иако знам дека е касно сега што и да било, премногу сакам да те погледнам во очи. Чудно е како ми недостига нешто толку многу,а сепак можам да бидам бич,колку што си ти. А,никогаш не го покажа тоа пред мене. Пак Ашлинг да си слушаш други, туѓи муабети. Биди добар вечерва, знам дека имаш топла прегратка <3
Колку ми е убаво кога си спијам до тебе.. Прекрасно. Така ќе ме гушнеш, ќе се склопчиме и ... Ајде живеј кај мене! .. Едвај чекам на одмор да одиме, ќе бидеш мој по цеееееееееееееееееееееееееееееел ден!
Ти си мој капитал. пазар на мојата љубов, Те сакам рационално,економично.. без оглед на амортизацијата.. никогаш нема да те расходувам од љубовта на конто сомнителни и спорни побарувања.. Никогаш нема да те книжам на отпишана вредност затоа што ТИ СИ МОЈОТ ВОНДРЕДЕН ПРИХОД! СО ПОЧИТ ДО СКРОМНИТЕ ПОБАРУВАЊА!