Се мразам себеси зошто сум толку наивна,се мразам себеси што те сакам и што ти дадов шанса по 7489573248956 пат зошто те сакам,алоооооооооооооооооооооооооооо те сакам свести се,зошто не можеш??????лесно е,јас те сакам,доста беа игри се изморив од сето тоа..имаш друга занимација??????која е ? што е? кажи ми,не ме мачи вака Па кажи ми што сакаш веке Ме врати на дното.
хахаха сега сигурно ја читаш пораката и се смееш така ми дојде и ти напишав хахаха и мене ми е смешно срцулко твојот глас твојот лик твоето присуство блиску до мене денес ми го разубаве денот среќо моја вечер,утре секогаш кога ке бидеме слободни ќе си бидеме заедно нема да дозволиме да згасне тој жар што го има ,ти ми подаде рака кога тонев ти благодарам по кој знае кој пат,ти должам многу сега кога сватив дека настанала таа промена и јас за тебе би се жртвувала знам дека не треба ама да би го направила тоа уште малку ќе си се гушкаме заедно во домашна атмосфера конечно ахх душо моја ти благодарам што ми врати со такви зборови ТЕ САКАМ
http://www.youtube.com/watch?v=0oedeU4SWjE Нека е најсреќен бапнат. Жал ми е така што заврши,се навикнав на тебе овие два и пол месеци,но.. Што знам.. Најверојатно Оној одозгоре така сакал. Се се случува со причина. Можеби и би изгледале заедно убаво,но не сум јас онаа што не го поседува она тебе што би можело да те смири,туку ти имаш недостаток на тоа да бидеш смирен само од ЕДНА жена. Те бакнувам.
I know they gonna say our love's not strong enough to last forever And I know they gonna say that we'll give up because of heavy weather But how can they understand that our love is just heaven sent We keep on going on and on cause this is where we both belong…
Не знам што би ти кажала. Да те сретнам на улица, можеби и те одминала, без да те погледнам. А можеби и би те гушнала. Силно и искрено. Како тогаш. Не знам. Знам дека проклето ми недостасуваш. Преку глава ми е да се надевам повеќе. Лошо е чувството, кога и таа искра ќе замре. Ми остави преголем впечаток за тоа убер кратко време. И ова што измина, очигледно многу повеќе, како да не е доволно, да ги покрие трагите што ми ги остави. Не ми се случило ова до сега. Имам и јас удел во тоа. Џабе каење, џабе е се. Навистина не би сакала и ти, и ти да останеш неодговорено прашање, недовршена работа. Едноставно не можам да прифатам дека е крај, крај без почеток. А не се обидувам да сменам. И што? Вака требало да биде? Вака било најдобро? Ова е најдобро? Ах.. http://www.youtube.com/watch?v=cihF_13WMU8
џабе ти е, џабе ти се мачиш мозеш и на дрво да се качиш џабе само време ти си губиш, не се казува така дека љубиш што и да правиш злато, разбери веке еднаш дека НЕ ТЕ САКАМ, и верувам дека нема да те засакам никогаш, а оној шупелката другар ти, ако уште еднаш ми се јави или ми го спомнеш има да види убаво
Јас .... Бесна сум на себеси а знам не бев крива .... Баш кога намалку очекував се појави од никаде се створи пред мене , не успеав да реагирам онака како што сакав , онака како што ЗАСЛУЖУВАШ !!! Никогаш повеќе од сега не сум посакала да го вратам времето да добиеш мое игнорирање она што најмногу би те болело . А мене ме боли што те удостоив со поздрав . Барем .... Расчистив со спомени не останало ништо ама баш ништо во мене , ни една искра само силна вознемиреност од личност која не сакаш ни да ја замислиш и да можеш би ја преместила на Марс а во друг момент си пред истата таа се поздравуваш како ништо да не е .... Не те мразам , навистина не те мразам ... НО постои силна одбивност кон тебе , мислев да заборавам се , ама не можам , сметките се нерасчистени а не можам да те пуштам без да се раздолжиме . Можеше се да биде поинаку , можеше нели ? ! Да завршиме како луѓе , да ми останеше во драг спомен . Да играше ФЕР ! Бог ми е сведок никогаш немаше ни да помислам да ти наштетам . Не мислам ни сега , но кога еден ден ќе ми паднеш во раце ќе те изгорам .... Изгледаам злобно . Да не сум тоа јас ... Но ти одбра да ја разбудиш кучката во мене , без грижи и со неа ќе се запознаеш ако даде Бог ... Ако има правда , ти заслушуваж моја одмазда .....
Треба да скокаш од радост што воопшто и муабет правам за тоа, следен пат ако се повтори нема да ја имаш таа чест
муце мое убаво нека ни се множат деновите, месеците па и годините заедно поминати! 2.7 и не е мала бројка! Сепак тоа е сосема небитно нели! Битно е дека јас и ти сме заедно, дека сме поцврсти од се и дека се сакаме највеке на свет!
Непријатно те изненади тоа што сите емоции и зли духови ги истерав од себе.Не си имун на мојата тотална незаинтересирана рамнодушност.
ааааааааааааааа нај сексиии си денсавмеее те сакам најмногуууууу иии едвај си чекам утре да спортуваме заедно