Ти неможеш да бидеш внимателен колку што јас што сум моќна да те чувам во стаклено ѕвоно од кое љубопитно ѕиркаш и само толку.Имам око за детали , пази се Секоја трага од кармин на чашите која умешно трудољубиво се обидуваш да ја сокриеш како и нервозата кога добиваш телефонски повици од погрешна личност во погрешно време.Знам кога, зошто и колку допираш,немам поставено сензори и камери , јас едноставно мојата интелегенција уживам да ја користам на дебилни работи.На наивни од твојот род.Јас не сум болно љубоморна јас сум болно внимателна.Тешко болна... Оваа игра ти ја започна , ќе ја завршиш кога што ќе посакаш ,ти ги поставуваш правилата , НО јас секогаш имам ас во ракавот.Јас и ти незнаеме да играме со отворени карти!
Мислам дека за прв пат во животот не би му кажала ништо - би ќутела и мислам дека ако е доволно паметен ( а е, дури и поише од потребното ) ќе сфати сам.
Кога би имала моќ би го запрела времето, кога би имала моќ би сторила се за да бидеме секогаш среќни ама само кога би имала. Те сакам премногу, знам ме сакаш, повеќе не ми се потребни зборови за да го знам тоа, но знам и дека секое чукнување со прстите се враќаме во суровата реалност и не можеме да сме среќни заедно. Сакам да бидеш тука покрај мене и во понеделник, сакам гордо да се држиме за рака и да поминуваме безброј денови и ноќи заедно без никаква пречка. Ех, кога би можеле...
те сакам..немам ништо друго да ти кажамм,сакам да сме заедно да си се гушкаме и да си поминиме прекрасни денови заедно..се враќам во реалноста..ти не си тука ..знам дека ме сакаш ..те повредив многу и крива сум да..само врати ми се те моламм,те молам...ЈА БЕЗ ТЕБЕ НИСАМ ЈА!!!!! те сакам најмногуууууууууууууууууууууу!!
http://www.youtube.com/watch?v=d_CSR9cZ ... D%1C%C2%AD САМООО ТИИИИ И НИИКОООЈЈ ДРУУУГГГ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Фала за поклонот, преубави се многу често ќе си ги носам и бојата им е преубава баш како за мене, да знаеш. И фала што си ги одбрав сама, пресреќна сум.
Kој те ебе у осталом Mајмун глуп! Aј пријатно ме нафура сега! Mислиш ќе те побарам да бе, надевај се! смрдле едно глупо! Cамо ако не ти дојдам, да видиш како ќе си каснеш од газот A треба да ти кажам твој е редот за доаѓање, последниве пати само јас идам за да ме замараш овде прдеш еден
http://www.youtube.com/watch?v=GuAccQeYhGk ќе му кажам леле имам висок притисок , ќе ти дојдам во офисот
сеа го претера или да? уфф знам јас дека ова не е претерување ама сеа неможам а да не изреагирам ! неможам да не преќутам неможам а да не ти викам неможам а да не се налутам неможам а да не те хејтам ....... неможам а да не те сакам
Абе ајде терај работа и не ме замарај повеќе. Не можам веќе органски да те поднесувам. Што направив за тоа да го заслужам. Остави ме!