не ми се верува, не, не, не, нееее не знам што и како да пишам...само ма ништо...не е ни битно ТЕ МРАЗАММММММ!!!!
Јас па глупа уште те викам на кафе да дојдеш. Оди си со другарите пијте си, си ми потребал! И денес и утре ако сакаш. Јас па уште барав да те израдувам и да ја направам омилената торта. Среќа беа затворени продавници и не купив намирници, СРЕЌА! Идиот!
се ти незнаеш ! смотанн еден ! уште ќе викам да дојдеш, ма мрш тамо да не те видам ! чао убаво да си поминеш и ако сакаш до 12 не си доаѓај !!!! Кретен!
Паничари луѓе мразам МРАЗАМ знаеш да го прочиташ зборот!!!!??? И мразам е благ израз, не ми прави чудни гримаси и не се дери ЛАЖИ АКО ЗНАЕШ ако не премолчи исходот и онака и ист Манипулаторка сум па што , сите мора да бидеме нешто во овој помочан живот
се чувствувам некако безвеза, не знам зошто, не знам како, се промени наеднаш, не знам како да реагирам на твоево однесување знам, требаше да се јавам, требаше да слушнам што сакаш да кажеш, само во тој момент ми беше чудно тоа ти да ѕвониш, а и некако не ми се правеше муабет , глупаво од моја страна што измислив таков изговор ама тоа најбрзо ми текна знам дека и ти си срамежлив, и дека неколкуте обиди колку-толку да допреш до мене беа залудни затоа што јас сум малку тврда и не знам од која причина не сакам во моментов да се зближам со никој посебно, АМА сепак си посебен и многу си ми мил. и.. се надевам дека односите помеѓу нас нема да се променат на лошо и... Спојлер извини можеби еден ден ке ти кажам се..
Прекрасна ( и жешка ) вечер . Уф што ми е интересно да те гледам како ти се сака а имам добиено Нема да ми е последните денови интересно ама сега ми е многу Извини ( валда ) И нека ни се множат
добро бе претседателе -дознав од ф.б. дека соседката спроти мене ти е другарка(по сликите) -на гласање те видов во мојата изборна единица(значи во мое маало зивееш, изненадена бев) -сега на ф.б-оти сме пријатели, и ти ме додаде(само се прашувам како ли ме најде )случајно видов дека си учел во моето основно училиште(ја знам наставничката која ти предавала), па како пред да станам член во партискава единица не сум те запознала чудно ми е некако
Ние двајца како поединци сме несовршени, затоа нашите срца несовршено компатибилни, функционираат совршено како едно цело. Спојлер Се гордеам со реченицава што ја смислив, пу пу да ме се*ат кокошки И фала ти, што со толку мала ситница ми ја разубави вечерта, и што ме слушаш и слушаш, одново и одново, а јас ти ги тренирам живците. Извини ти се спие ама мене сериозно ми е досадно. Ех да си до мене сега што би ти правела. Би те Спојлер гризела додека устата не ти стане модра како џигер што би рекла драгичката ми бабичка Спојлер Ех а вие што читате перверзии, кај ви ојде умот отварајќи ги спојлерите ??? Гуд најт мај лавер.
Обожавам вакви вечери! Не си свесен колку ме направи среќна, со оние нешта кои знаеш дека ме радуваат најмногу. Денес ти кажав многу пати, но морам пак. ТЕ САКАМ!
http://www.youtube.com/watch?v=9EHAo6rE ... re=related So If you're feelin' lonely.. don't You're the only one I'd ever want I only wanna make it good So if I love ya a little more than I should Please forgive me I know not what I do Please forgive me I can't stop lovin' you
So If you're feelin' lonely.. don't You're the only one I'd ever want I only wanna make it good So if I love ya a little more than I should Please forgive me I know not what I do Please forgive me I can't stop lovin' you Абреее те сакаммм!!!