Мислам дека се навлеков на тебе многу повеќе одошто си признавам себе си, а, пак за на глас да изговорам нешто, што макар и индиректно би го разоткрило сиот тој внатрешен немир, што само ти го предизвикуваш, не станува ни збор. Да побегне човек од тебе е невозможно, барем засега. Да е покрај тебе е подеднакво мачно.. ама пак без тебе се чувствувам како да ми недостига битен дел во телово. Чувствувам глад за секое делче од тебе, за твојот глас, за твоите зборови, за твојот мирис, твојата лудост, чудна енергија... неколкуте различни личности што понекогаш ги забележував кај тебе. Ти си другата крајност од мене, но истата јас кога би била машко. Се си мислам дека во друго време и на друго место, јас и ти сме се познавале... дури и повеќе и подлабоко одошто сега.
http://www.youtube.com/watch?v=_fdCUIak_vw ова го говори човек кој е ИЗМОРЕН ОД СЕ!Си одам пред да ме оставиш!
Сакам да ти дојдам пицната во тесно фустанче уствариии вака ќе ти дојдам во тесни фармерчиња корсетче и штикли А а ? Епа драг мој скопјанецу... те љубев,би те љубела,ако да де Бог ќе те љубам Чекај ме вечер така пицната во сон и немој да се препотуваш слушна
Полиција, стој Само смеј писни ми Знаеш дека сакам да си играме тетки, докторки, знаеш дека ми е преубаво кога се глупираме и понашаме како деца од по 5 годинки, знаеш дека ми е убаво и намерно ми идеш по гзот и уште толку ме разгалуваш Ама знаеш што? Утре ќе си играме крадци и полицајци, само да набавам пиштоли Јас ќе бидам секси полицајка, а ти поштен крадец И не досаѓај еве за три секунди доаѓам да те гушнам
Ироничен е овој свет, нели? Овој што е тука, со прст мал не мрда, а ти што си далеку, ме гушкаш и кога ќе ми пишеш! Ах, мажи, мажи...
Знам дека нема да ги заборавиш бонбоните. Ни кафето. Ни моите очи во твоите, ни забите мои бели бисерни развлечени во насмевка. Ах леле, проклета да е таа ноќ во Кастро.
http://www.youtube.com/watch?v=5dnTLx4X ... re=related I ain't ever met a man like that! I ain't ever fell so far, so fast! You can turn me on, throw me off track.... Boy you do it, do it... You do it, do it.... You're doin' it well !!!
http://www.youtube.com/watch?v=MmzmbrZSQT8 Zagrli sad me jako zagrli kazi mi nesto lepo slazi mi da jos ima me u srcu tvom Zaplaci samo jako zaplaci zaplaci ili bar odglumi mi ti si jedini u srcu mom ostani
Денес правиме 1 година и 3 месеци т.е. 15 месеци како што рачунам, а заедно сме 18 месеци . Уште памтам се` како вчера да беше , летна времето ..Да ни се множат и да бидат уште многу повеќе . Те сакам најмногу на цеееееел свет , и вчера многу убаво си поминавме, најадени, напиени, и знам дека мојот чоколаден со ванила десерт со прелив и малинка (која не ти ја дадов) беше поубав од твоето горко нес со шлаг во Ања , ама така ти е коа не слушаш
Кога ми се сакаше - ти глумеше лудило сега тебе ти се сака - ама јас ќе бидам кучка Спојлер Мој драги, тркалото се врти нели знаеш и еве се сврте....а додека се сврте јас открив каква личност си ти Не се залажувај попусто дека ме познаваш, ти незнаеш ни една третина од мене....го знаеш само она што јас сакав да ти го покажам, онаква каква што сакав да ме видиш ....и ДА провоцирав да видам до каде можеш да одиш, само на збор беше јак....а всушност пи*ка во душа тТе испочитував - ти мене НЕ, бев фер - ти НЕ....епа сега јас ќе се забавувам иц шоу тајм Ах да не заборавам, во срцето мое веќе се всели некој друг, за двајца немам место....вратата за тебе е затворена, затоа што кога беше отворена не ја забележуваше, сега се затвори П.С. незнаеш колку ми годи тоа што ме посакуваш и што копнееш по мене....така добро се чувствувам и моето его е во облаци ...исто како што некогаш беше твоето
би ја цитирала Мерлин Монро: "Јас сум себична, нетрпелива и малку несигурна. Правам грешки, губам контрола и на моменти тешко кој може да излезе накрај со мене. Но, ако не можеш да ме поднесеш кога сум во најлоша состојба, тогаш сигурно не ме заслужуваш кога сум во најдобра!" убав ден мил мој ИДИОТЕ, најубаво помини си !
Кое искушение си ми ти. А истовремено си моj, мое прибрежиште од лошите денови, мое сонце, мое совршенство.