Poneka ljubav mozda vrijedi bola, moja i tvoja vise ne, jer ti si samo trag u pijesku, gorka brazda koja nestane. Danas otvaram oci, nakon svih ovih godina... Niti ja voljeh tebe nit si ti mene voljelo. http://www.youtube.com/watch?v=sG8Ta_ggvKk
Те сакам, иако на моменти знаеш да се понашаш како дете и тотален дебил и сакам да те убијам, буквално. Но, знаеш да бидеш толку добар и мил, така што јас неможам да ти одолеам, и се повеќе и повеќе те сакам. Фала ти за уникатни убетки и прекрасната ружа. Навистина многу ме изненади, на најпозитивен начин. Цвеќето ќе овене и ќе го снема, но да бидеш сигурен дека убетките секогаш ќе ме потсеќаат на тебе, без разлика на тоа што може да се случи во иднина.
Би ти кажала едно ТЕ САКАМ.. Мече мое, ме нервираш, ме напушташ, знам не ти значам колку што ти ми значиш мене.. Велиш ме сакаш, а многу пати ме остави.. Сега треба ли јас да ти го свртам грбот ?!.. Немам такво срце, многу пати ти помогнав, и сета лутина што ја имав во себе ја стопи само со еден повик.. Те сакам мече
Не сакам така да се однесувам спрема тебе,верувај навистина не сакам, но нешто ме тера да бидам таква лошка како што ме викаш ти Те сакам многу, премногу, повеќе од ова не ни можам да сакам Не ми се лути
Не ги простувам грешките повеќе, одамна престанав, ама очигледно не го примети тоа. Да, може да си одиш кога ќе посакаш, но неможе да се вратиш кога повторно ќе посакаш и да очекуваш дека ништо не се променило. Старото го нема веќе. Незнам и како воопшто можеш да очекуваш дека јас сум истата и дека те чекам со раширени раце. Зар не размислуваш за тоа како јас се чувствувам секој пат кога ќе решиш да се тргнеш на страна од мене, зар не размислуваш за мене и како јас ги живеам тие периоди, зар мислиш дека седам дома, плачам и те чекам да ти помине периодот? Зар мислиш дека се радувам кога ќе видам дека си решил да се вратиш? Не, јас знам дека ќе се вратиш, дека ќе посакаш да се вратиш и дека си одиш баш со таа намера за да се вратиш пак. Ама сега нема да се вратиш кога ти ќе посакаш. Ќе ми се вратиш кога јас ќе посакам и АКО посакам!
Злато ти го посакувам најдоброто утре. Очекувам позитивни резултати. Знам дека и не ти е баш најважен утрешниот настан, но од успех нема мака. Ќе бидам таму за да те гледам. Се гордеам со тебе сонце мое најмило!
Знам дека се ова почна како шега, знам дека ниту еден од двајцата не очекуваше дека ќе дотуркаме толку далеку... И што и да се случи понатаму, сакам да знаеш дека ТИ ми го смени животот, буквално ме направи подобра личност... Поради тебе почнав да верувам дека љубовта не мора секогаш да носи болка, поради тебе престанав да бегам од сопствените чувства... Направи да сфатам дека врзувањето со некој не секогаш значи губење на слободата и на сопственото ЈАС... Ти го ослободи моето срце од кафезот на стравот, на заблудата и направи да ја видам светлината на љубовта... Знам дека светот е суров, но веќе не се плашам да се соочам со него, бидејќи знам дека дури и кога ќе паднам, има рака која ќе ме крене. ТЕ САКАМ
Јас се извинувам за мојата искреност, али убо што ме побара да се видиме. Нека тлее. Лет ит бе лет ит бе!
Те сакам признавам... кога сум со тебе како да лебдеам, те сакам до бескрај, откако дојде во мене ми го украде срцето, ме исполни со среќа, ме научи да знам што значи да си заљубена, ме исполни со љубов, среќна сум покрај твојата прегратка, сега знам да сакам, сега знам како е да си заљубена, ти ме однесе во ѕвездите, ти си ми се, едноставно без тебе сум сама изгубена и несреќна. Те сакав, те сакам и ќе те сакам сè додека постојам!
На едно место, со едно другарче убо, убо... само да не се лутиш јас некогаш кога ќе бидам на едно место, со една другарка .... просто обожавам исцрпни и ладни одговори
Ај со мене за да бидеш среќен,како тебе згодно момче не се гледа секој ден.. Ако запнам ќе те карам,кај ќе бегаш пиле мое мало,ќе те најдам ќе те карам http://www.youtube.com/watch?v=doP4iScL ... r_embedded шала настрана,ај сети се на мене