и уште колку пати да ти кажам дека си посебен ! гледајќки ги другите околку мене сваќам дека никогаш нема да го имаат ова трпение,оваа смиреност,оваа добрина и оваа љубов како јас признавам еве,на почетокот бев скептик знаеш и самиот поради околностите .. но сега,кога би требало пак би почнала со тебе и пак би поминала низ се ти благодарам што ме прифати баш таква каква што сум со сите мани и доблести кои ги поседувам. ти благодарам за твоето трпение бидејќи со карактер како мене тешко кој излегол на крај до сега.. те сакам најмногу и извини за некои работи кои никогаш нема да ги дознаеш ( се каам најмногу ) !
некогаш ми доаѓа да те плеснам една по глава па да се освестиш и да престанеш да ме нервираш со глупости!
ахх колку сум слаба на твоите нај убави зборови колку само знаеш да ме разнежниш вака . . . ма те сакам златен мој најмногу !
Жал ми е што нема повеке да си присутен во мојот живот гледајки ја мојата промена,уште повеке жал ми е што се оладувам кон тебе а ти мислиш дека јас те сакам со сета моја душа се уште и можеш да ме имаш кога сакаш.Е срце ке те разочарам ама не е така.Време е јас да продолжам со мојот живот.
Едвај чекам да станеш да ми кажеш што испадна на крај, ајдее се секирам вака Се надевам се си е добро
ма оди по ѓаволитеееееееееееее Никогаш нема да ти кажам како се чутвуваам нема да ме видиш како плачам
Кога те вдишувам се губам. Не сфаќаш,а твоја сум потполно. Допри ме со погледот, да потонам во делириум....
Ти си, не знам. Душа си. Мек како сунгер и можеш многу да впиваш, дури и премногу. Добро е што те знам. Немој вечерва да се затвориш во себе, дозволи ми да бидам покрај тебе, како што си ти покрај мене секојдневно. Не сакам да те боли и да се нервираш. Сакам да те гушнам, и да ме галиш. Сакам да те гледам во очи додека устите ни се оддалечени на еден милиметар. Сакам да одиме некаде далеку. Далеку само јас и ти, неколку дена. Штета што не можеме. Не сакам да се скараме воопшто. Знам дека мора некогаш ... ама до сега се е толку совршено. Ќе помине, знам дека ќе помине. Се. А ти ветувањата ги исполнуваш. Знаеш колку ценам некои работи??? Ама тешко ми е да зборувам. Те сакам. И тоа е доволно.
ти си лав јас сум стрелец велат било добар знак по некое правило банално си одговараме тотално http://www.youtube.com/watch?v=PDsIbfxH ... re=related