Ајде гомце дојди си.Досадно ми е. Од што ми е досадно почнав и да се лигавам. .Примети и сам дека не ми е добро Па нели ти е жал за мене? Глеј ме,греотка сум
опрај се малце и тоа од 14ти јуни да не ти се повтори, никогаш повеќе, дури денес ми го кажуваш !!! убавоо си поминавме денескааааа, те саакааам, сепак !
аммм да се облечам да се пицнам и идеме да го освоиме скопјево вака по топлиниве ама дека ни е празник инаку знаеш ќе ххохоохох ајде маче мое
Ќе поминеш овде? Ихааа! Радост си ти! РАОДСТ! Му благодарам на горнио што си ми и само пријател ама среќна сум..Никој не поминал пат за мене од Белгард до овде само да ме види на 3 часа. Никој не поместил битен состанок за да ме испрати на аеродром.. Потсвест си ми.. ќе чекам..
Себична сум, извини. Те имам тебе, ама не можам да го заборавам него. Не можам. На крајот од денот, знам дека ти ќе бидеш повторно тука за мене, дека ќе бидеш моја потпора и рамо за плачење секогаш кога ќе се чувствувам поразено и слабо, но.. Ти и тој сте толку различни. Ти си нежен, внимателен, толку си нереален, а сепак си вистински.. А тој. Тој е силен, груб, љубоморен, но со еден изустен збор може да ме смири како никој друг. Носи невидени моќи во себе, пред него цело тело ми трепери, не можам воздух да земам и се губам во просторот.. Ти ќе бидеш тој што ќе ми помогне да ја пребродам кризава, ама јас едноставно повеќе не знам дали сакам да ја прифатам твојата помош. Пробавме, се надевав дека ќе го заборавам, но не можам. Вистина е сето тоа што го кажа вчера, ама сепак длабоко во себе се надевам. Многу се надевам, а не треба. Во случајов е се` кажано, направено тоа што требало да се направи и нема повеќе за што да се дискутира, најверојатно спомените си го прават своето..... Извини, ти кажав и вчера. Несигурна сум, не знам да се однесувам, нетрпелива сум и секогаш кога не треба ја отварам устата и кажувам работи што повредуваат луѓе. Не сакав, знаеш и самиот, излетаа сами тие зборови.. предолго ги чував работиве во себе и знаев дека кога-тогаш вака ќе се заврши. Откако ќе расчистам со самата себе, ќе те побарам. Тоа „никогаш“, исфрли си го од главата. Ќе го сторам тоа, само е потребно време. Јас и тој, никогаш повеќе, тоа е повеќе и од јасно. А, јас и ти, да. Но, не сега. Во некои подобри времиња, кога ќе сфатам дека сум способна да ти возвратам на љубовта и да направам да се чувствуваш прекрасно. Извини...........................
незнам од каде се појави ти, ниту како ме забелеза мене, ама ти успеа да ме импресионираш бе поласкана сум нема што сега знам дека за да се отвори вратата од комерцијалната банка во Бунјаковец се потребни 8 секунди-благодарение на тебе ју мејд мај деј
Не ,не излегувам на ова пеколно жешко време. Воопшто не ми е романтично да се гушкаме испотени и да се печиме како гуштери на некоја клупа во паркот.
срце знаеш дека те сакамм..!!! ама некои работи што ги правиш стварно не се во дозволеното..!!! размисли пред да одлучиш нештоо...за да не се каеш подоцнаа..!!
леле аман веке мозеби е преголема случајност, ама веке почнува да ми оди на нерви кога и да се вклучам на ф.б. за време на викенд вклучен си и ти бе претседателе, толку ли ти недостигам ми одиш на нерви човеку, намерно се дистанцирам од тебе, немозам веке да те поднесам
За бившиот: Зошто дури по две години ти текна да ме бараш?? Зошто сега ѕвониш? Зошто сега праќаш покани и пораки на фб?? Каде беше кога требаше да бидеш до мене??? Не отварај стари рани.. кои и онака не се целосно затворени.. Не сакам да се мешаш таму каде што не требаа... те молам остави ме...