Отвори го своето срце, отвори ја својата душа! Стравот само ќе ве држи подалеку од тоа што треба да го имате и од саканата личност. Затоа што јас мислам дека ако партнерот ве сака, разбира и почитува подеднакво, како и вие него, нити емоциите, ни покажаните чувства неможат да ви донесат никакво зло, секако само придобивка повеќе во секој случај. Затоа што колку и да не сакаме чувствата сами по себе се исплотуваат на нашите лица, така да е навистина тешко да се прикријат емоциите и она што го сакаме и за што размислуваме. Ако партнерот ви возврати позитивно секако сте го добиле очекуваното и среќата е поголема, а ако не ви возврати онака како што сте очекувале, сепак погледнете од позитивната страна - ВИЕ ЌЕ ЗНАЕТЕ НА ШТО СТЕ, бидејќи онаа личност што искрено ве сака и почитува, се наоѓа надвор од сите стереотипи.
The things we won't do for love I'd climb a mountain if I had to Risk my life so I could have you You, you, you... Everyday I'm psychoanalyzed For my lover, for my lover They dope me up and I tell them lies For my lover, for my lover And everybody thinks That I'm the fool But they don't get Any love from you.
Би му рекла: Паа, да. Сега сфатив,нема потреба од други зборови Доволно беше само она знакчето <3 место едно мизерно И ЈАС те сакам. Ама нема врска,Јас па забораив дека ти беше фраер,дека ти беше мачо мен,дека ти не си детенце како мене па да се лигавиш со љубовни изјави... Покажувањето чувства беше слабост за тебе беее,даа ...а мене глупата пак не ми текна... Извини,нема повеке да ти кажам. Никогаш повеке. умри идиоту нечувствителен
би му кажала дека ми е доста од се и дека сакам да бидам сама, и дека сакам да си најди друга да биде среќен со неа,зошто мислам дека јас нема да можам да го направам срекен.... тоа би му го казала сега во моментот ама некако немам храброст зосто знам дека лесно избувнува и ми е страв да не направи некоја глупост.
дека е моето нај нај сакано маче и нај нај многу си го сакам ! сакам вака коа ми го разубавуваш денот
те сакам,сакам да те гушнам,да те видам.. пушти срце,не се лути веќе.. си знаеш дека еден на друг си ги направивме овие 2 месеци најубави. и не ми викај дека сум малку лоша.. можеби сум само малку себична што те сакам само за себе.. <3<3<3
Поубава тајна не можеше да ми кажеш, уште на тој начин кажана ... Фала ти, јас знаев, ама не знаев дека е до толку. Цел ден сум со насмевка заради тебе. Т.е цел месец, т.е 5 години и више. Фала, фала, фала. Ме усреќи многу, иако можеби не е толку битно сепак ... ме усреќи. Ќе си ќутам сега. Те сакам. И да, знам. И не заборавај. не сум глупава, само сум улава жена.
Најмалку од сите очекував дека баш ти ќе ми се јавиш вчера вечер и ќе ми речиш да се возиме . Уживав во твое друштво и не жалам за поминатото време .
А ако дознае дека де бубнало друго момченцее.. * „Каде си сега кога ми е најубаво, па заедно да уживаме? “
Те сакам најмногу ! Си знаеш више колку пати сум ти кажала ама ако, пак да те потсетам Сонценце мое, најубав и посебен ми го правиш секој ден