ани браво за тебе ајде спремај се уште малку си идеееее , позз и најубаво да си поминеш па ќе чекеме да пишеш немој да не забравеш
пффффф.тоа никако одма ќе споедлам импресии со вас.... едвај чекам да дојде да си поиминам супер па после и јас да се фалам а не само да читам тука
сега е се во ред...затоа што ти си крив што не излеговме...да беше обратно сега ќе беше во тек 3та светска
душица баш би е жал за тебе зошто од претходно знаев колку си беше заљубена....по минатите постови те знаев како среќно заљубено девојченце...
Се стаписа малце а? Јас продолжив да одам, а душава ми трепереше... толку многу сакав да те видам, да се наситам со поглед, да те допрам со поглед, ама сега кога се случи тоа, иако траеше само 3 секунди, јас.. не сакам да те видам повеќе! Толку многу ми се вратија сите чувства, тоа место кое не зароби и не одведе во некоја друга димензија - го мразам! Јас очајно те сакам, те љубам.. зошто ми се појави во животов?? Една ноќ ме праша дали се каам.. ти реков НЕ и дека ти си најубавото нешто шо ми се случило во животов. Кога би можела сега да ти кажам дека се каам за се.. премногу вкусив од забранетото јаболко и сфатив дека сама си копам гроб. Колку само многу те сакам.. Знам дека ќе морам да продолжам без тебе, ама... морам да останам силна нели? Така ти ветив. Ти ветив и дека немат да плачам, но еден дечко помина покрај мене и го осетив твојот парфем и толку силно се расплакав, толку многу ми беше тука потребен, толку многу сакав да те гушнам и да те преболам... во позадина ја пееа Supergirls don't cry... Оh - they do. И пак ќе речам, не знам од каде толкава љубов во мене према тебе. Не знам веќе шо зборвам, се губам онака бавно.. Не знам шо мислев пак и јас на почетокот. аааааааааааа......... ја немам онаа светлина, не сум веќе Bright. Одзеде многу работи од мене. Способна сум да живеам и без тебе. Само ми треба излез од градов и да не те видам! Знаеш... најголемата казна ми е што никогаш, НИКОГАШ нема да бидам пак со тебе. Другото се трпит, лечит. И дозволи ми да ти ја опишам ноќта.... таа е како... Секогаш ќе бидиш дел од мене. ТИ ми го смена животов засекогаш. Никогаш нема да те заборавам, а многу ќе се трудам да те надминам.
незнам колку си свесен за тоа колку те сакам. ти си човекот на мојот живот. ех уште после толку време не сум свесна како се запознавме, кој беше пресудниот момент. уште ко мало дете копнеам за твојте слатки прегратки, за убавиот збор,за твојата убава насмевка, твојте очи како ме гледаат и со поглед ме разбираат. сакам да сме заедно убаво ми е со тебе, секогаш кога одам натака срцето ми чука 100 на саат. никогаш не ми се верувало дека некој можеш да сакаш толку. но сега видов сонце мое што значи љубов кога те имам тебе
ооооооооо те сакам не сакам да се разделиме еден месец неееееееее,уште сега ми недостигаш синоќа плачев зосто ке ми недостигаш не зошто ми беше убаво
Те сакам најмногу и се надевам дека конечно ќе ги надминеме сите проблеми кои ни ги ствараат сосем трети и одвратни личности.Се надевам дека ќе сфатиш дека се трудам премногу и дека те сакам........те сакам златце мое
срце ваква глупост еднаш слушнав од тебе и уште еднаш не.....срамота,за какви нерални работи зборуваш....ц ц ц ....
ова го напишав пред некој ден и сакам да знаеш... ноќва плаче небото, звездите имаат испишано "збогум љубов моја". О толку тешко зборови, срцето го распаруваат. Вечерва умре дел од мене, сега е ред да жалам, да жалам за љубовта која мора да згасне. Биди среќен љубов моја, морам да најдам начин да заминам за ТИ да бидеш среќен. Повеќе не сум битна јас, сите чуства ќе згаснат... ќе чекам времто да ги излечи моите рани... но лузни, лузните ќе останат ќе ме потсетуваат на големата љубов што мораше да згасне. оди си од мојот живот. Ти заслужуваш нешто подобро, заслужуваш некоја што нема само да ја чуствува љубовта, некоја што ќе знае да ти ја покаже. Прости ми мило што тоа не знаев да го направам. О колку сакам да умрам да бидам твој ангел чувар, да не те испуштам од вид, да бидам покрај тебе кога ќе ги очуствуваш сите оние среќни моменти што живото ќе ти ги донесе, да ти ги бришам солзите кога ќе плачеш... Ноќва повторно плаче небото "збогум, љубов моја " ова би ти го кажала кога би можела ...
а сега ќе се лигавиш и умилкуваш,само тоа ти преостана... и нели секогаш на денот кога се фативме мора да се скараме,знам традиција е веќе,се спремив од вчера уште
срцка кога ќе си дојдиш креветот не си го раздигувај воопшто јас се селам кај тебе....ќе те љубаааааааааамммм.....ми треба љубов,допири,нежност.....
пффффффффффффф.нема шанси се предомислив....те мразам ѓубре ни едно глупаво...ма иди у п.м не сакам да те гледам ќе ме видиш ти мене убаво....