Даки си свесен што направи вечерва ? -усреќи едно девојче кое талкаше да го пронајде мирот и спокојот... -и пружи рај на земјата... -и даде се за таа да биде среќна.... -и одеше по газето само даја видиш насмевката на нејзиното лице... ДА ТОА ГО НАПРАВИ ТИ ова нема да трае кратко си ветувам овој пат работите се сериозни и навистина искрени овој пат се ке биде поинаку..... НАЈМИЛ МОЈ ОВАА ДАТА И ОВОЈ ДЕН КЕ БИДАТ НАЈВАЖНОСТО НЕШТО ВО МОЈОТ ЖИВОТ а сега продолжуваме по сосем нов пат сами ТИ И ЈАС од сега јас и ти сме едно и знај дека те сакам те сакам те сакам најмногууу
Море, ти неарен си или неарен си? ИЗгледа неарен си. Ќе да е од љубов. Или многу се*с, сеедно исто ти се фаќа. Да знаеш што ми правиш море неарен. И јас да префатам од неарноста. Инаку би ти кажала дека си неарен. Онака по малку знаеш, не многу ама малку неарен во тиквата. Доволно луд да бидеш мој, а по малку и свој. Доволно луда да бидам твоја, и по малку своја. А кога ќе видиш всушност, нешто вечерва и јас сум неарна, па така двајца неарни, правевме неарни работи, уште да не видел некој и официјално да бидеме неарни. Арно или неарно, неарно те сакам. Со секој ден се повеќе. Сигурна сум дека го знаеш тоа. Плус ненаситно створење сум бе. Еве види, веќе ми недостигаш. Па заборавив каков ден имавме, толку многу после тоа правев што како пред три години да било. А утре пак нема. Обврски ли се обврски, Петровденски маки големи. Ама и утре ќе те сакам. По Цик цак патека од кај мене до кај тебе и назад два пати. Може и малку повеќе. Ааааааааај чао.
Дека нема појма колку посебно прави да се чувствувам, дека е прекрасен, дека не жалам ниту за една минута со него помината, дека е срце и дека да е сега пред мене би го изгушкала
Ако нешто сакам кај тебе тоа е тој твој оригинален смисол за хумор кој го имаш и кој постепено го откривам. Спакуван во мали пакетчиња, по едно за секој ден. Ме тераш да се смеам ненормално многу. И ме тераш да се обидувам сабајлечки (сосема лудо и безнадежно) да ја пеам, разбирај свиркам Peter Bjorn and John - Young Folks....па ова не е возможно да се свирка бе! А јас сакам! Мамли! Луд си и фала што ме смееш
Тогаш, мојата среќа. Денес, мојата тага... Во чест на денешниот ден драги (кој нормално го заборави)! П.С. Се повеќе и повеќе ме разочаруваш... ilent:
Никогаш, н-и-к-о-г-а-ш веќе нема да ти зборувам за моите чувства. Ја претера. Оладувам, по твоја вина.
Љубовта НЕ значи да се зависи од друго човечко суштество за да се стигне до сопствената срека, и обратно страдањето е симптом на фактот дека сме ја условиле сопствената среќа за некој до одреден степен..Сите твои ладни и тврдо изговорени зборови ги паметам, сите твои движења, гримаси на лицето и воздишки.. Колку абсурдно. Но, сакам целата моја среќа да зависи од тебе, зашто само тогаш таа е најслатка. Колку и да посакувам неможам ни со најмалку милион зборови да ја опишам ниту демонстрирам.. Да, тогаш среќата е неописливо волшебна, но со иста мера е и болката што свесно или само можеби несвесно ја нанесуваш..
When Will I See You Again ? премногу време помина http://www.youtube.com/watch?v=tkOUPLZw ... re=related
абе најмил ! ти мислиш мене лесно ми е? епа да ти кажам ич не ми е како бе да те заштитам јас тебе од нејзините орелски канџи ама ништо не ме интересира не ја поднесувам во твоја близина и крај на муабетот уште колку пати да дискутираме за ова си знаешш бе ке го јаде еден ден
најмило моееее. значи најдобро сме си поминале на име кај тебе. сестра ти е срцка значи,ја обожавам! а твоите се на место,баш се финии ти ја сакам фамилијата бе алооо!! ама те сакам тебе уште повеќееее!
со часови се мислиме,со часови разговараме,колку ли пораки си изнапишавме хехе те сакам срце едвај чекам да се видиме да си се изгушкаме онака како ние што знаеме ТЕ САКАМММММММ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!