Се надевам дека додека лежиш на плажа ќе дувне еден силен ветер и ќе те акне еден чадор за сунчање по глава, дека така ќе шеташ со модрици низ глупана држава и дека више никоја ама баш никоја нема да те погледне и дека сите ќе викаат: “Види го оној му израснал рог на чело“. Е, тоа му го кажувам, свесно или несвесно, шо е битно. Имбецил еден скапан.
Дебеел ми те сакам паа... Оти мораш да спијаш навечер уште од полноќ како мало бебе? И јас сум уморна, па дремам трета смена...
Би и’ кажал... Само ти биди среќна, независно што и да биде... Кога си, заедно со твојот, и мојот свет е поубав.
Мора нешто да се прави. Знам дека мразиш вака кога ќе речам со меланхоличен тон, ама МОРА ! Незнам што и како, ама ќе најдам начин, и дај не биди теле, мора во животот се да се испроба!
Фала ти злато на најубавите 10 месеци во животот. Фала ти што ме направи најсреќното суштество на светот. Фала ти што секоја секунда ме правиш се посреќна и посреќна. Фала ти што веруваш во мене. Фала ти што ме подржуваш во се. Фала ти што ме гушкаш толку нежно. Фала ти што се грижиш за мене. Фала ти што ме будиш секое утро. Фала ти што секоја вечер проверуваш дали сум ги измила запчињата пред спиење. Фала ти што ме сакаш. Нека ни се множат љубави.
Многу ми се плаче, незнам зошто, ајде стани и гушни ме, зошто во твојата прегратка се чуствувам најсигурно, и можам да се исплачам... П.с. Извини што денес не се мазевме, заеднав со другарки, ама утре ветувам дека ќе надокнадам... Те сакам шеќеру мој
сакам да ти кажам дека и покрај тоа што сме во различни градови и нема да те гледам некое време нема да те заборавам ај убаво да си поминеш на одмор
Не сум лута, РАЗОЧАРАНА сум, од тебе и од твоите тврди зборови кои ми го кршат срцето на милиони парчиња, но секое парче те сака 10 пати повеќе од претходното.. некои зборови и не ги заборавам,лошиот збор боли повеќе отколу врела шлаканица.. тогаш дојди да ти ја плеснам !!! ИДИОД! : (со Д за инат твој со Д) !!!
Ми недостигаш сонцееееее... дојди и гушни ме да заборавам на сите проблеми, сакам да ме гушнеш силно да ми го одземеш здивот. Сакам да ме мазиш и пазиш како некогаш..ТЕ САКАМ инатче мое
Мило ми е што не си романтичар. Тоа ми го прави она "многу те сакам" во полузаспана состојба многу повредно. Сакам да те гушкам
Персона 1: Те гледам се трудиш веќе долго време да ме импресионираш, заведиш, имаш... ама поминаа 2 месеци и јас сум на истото.. сфати „не“ беше мојот одговор и на почетокот и сега. И пријателството е океј. Персона 2: велиш, те обвиткала самотија... секако, бејб, кога не знаеш да се јавиш. Персона 3: Би сакала да те запознам. Сигурно во твојата едноставност се крие нешто уште поубаво
зал ми е што ти е скршена раката,се надевам дека наскоро ке оздраве и убаво да си поминеш на одмор, иако дестинацијата ти е преубава-сакаш друштво иако кратко време се познаваме пријателче гледам дека си ок типче, а и по хороскоп си одговараме ама ке видиме како ке се одвиваат работите понатаму